Woho!

Joråsåatte... igår hämtade Jacob Isabelle och mig och vi körde mot Hisingen. What to do on the island undrar du kanske nu och det ska jag berätta för dig: VI HÄMTADE MIN BIL! Wohooooooooo!
Hej lille bilen
 
Det är lööve mellan mig och min lille Auris. Sprang upp och ner här hemma igår och fyllde bilen med bra-och-ha-i-bilen grejer (typ laddare till telefonen, extrablöjor, servetter och sånt där) sen satt jag i den och läste lite i instruktionsboken (nördigt JAG VET men det är en Hybrid så behövde läsa på lite) och sen bara satt jag i den och rörde kärleksfullt vid alla reglage, ställde in skärmen och parkopplade med min telefon. 
 
Det är en Toyota Auris. Hybrid, så den går på både el och bensin och det bästa: Alla Toyotas Hybrider är automat. Once you go automat you never go back som det gamla talesättet säger. 
 
Så nu är jag och Isabelle inte längre strandade valar här i de Göteborgska kvarteren och jag har fått ett nytt mission in life: köra så jävla snålt det bara går så den typ bara går på el. Så nästa gång du svär över att en svart Auris kör sakta utav bara helvete kan du tänka på att det är jag som gör nåt för miljön. Eller plånboken.
 
Hejrå!
Du & jag bilen. Och Isabelle.