Hej från bubblan

Aaaaah, livet <3
 
Humörmässigt går det lite upp-och-ner, men vad tusan. Det händer mycket i min lille kropp, mina bröst till exempel går igenom mjölkstas deluxe och har vuxit till E-kupa ungefär. Kul att få testa på sillisar, fast satan vad det spänner och gör ont. Lilleman hade gått ner lite för mycket när han vägdes in på 48 timmars kontrollen i måndags (en dag sent för den skarpsynte, således 72 timmars kontroll) men när vi var där och vägde igen i onsdags hade han gått upp 230 gram. Mjölken (och mjölkstasen) rann till i måndags så nu kan man säga att här finns food till bebis! Minst sagt. Herregud. 
 
Idag har vi haft en härlig dag på Sivers väg. Solen sken trots att den enligt vädret inte skulle det, så när barnen sov i vagnen ute så grejade vi. Jag städade i växthuset och gjorde det redo för mina sticklingar jag odlar med kärlek här inne, och Jacob röjde i garaget. Villalivet! Så här långt älskar vi dig. Låt bara isvindarna lämna vårt land snart... fick väcka Isabelle vid 15.30 och då gick vi in och drack kaffe och åt bulle. Kändes sjukt vuxet på något vis! Sitta i köket och fika, bara vi. 
 
Sam har sovit i princip hela dagen. Han sov toppen inatt också, så det händer mycket i hans lille kropp också. Sam och jag sover i gästrummet på nedervåningen för tillfället, så vi inte stör Isabelle på natten. Så förbannad han blir när man byter blöja... harregud. Helt vansinnig. Nåväl, han sover jämte mig i sängen och varje gång jag vaknade hade jag lagt mig lite närmare kanten men Sam låg fortfarande lika nära mig. Är det något inbyggt bebisar har?! Att knö ut sina föräldrar ur sängen? Helt sjukt att någon så liten kan förfölja sin mamma på det viset :)
 
Isabelle älskar verkligen sin lillebror. Helt spontant kryper hon upp när vi ammar i soffan och kramar och pussar på honom. Aaaaaaah så mycket kärlek här nu! Bebisbubblan, stanna för alltid är du snäll!
Han fick sitt första bad idag! Åh, mysigt! tänker kanske du. Nä. Han diggade det inte alls. Skrek i tokpanik som att slutet var nära. Fick snabbt halat upp honom igen, han förstod inte alls att njuta av badet. Isabelle som var lika taggad som mig på att bada lillebror sprang ut från toaletten med händerna för öronen... lindade snabbt in honom i en handduk och höll honom nära, nära och han hämnades hela situationen genom att göra nummer 2 innan han hunnit få på sig blöjan. Tack för den!
Där ligger han nu. Jag blev helt slut här på kvällskvisten så Isabelle, Sam och jag kollade Shrek 2 på Netflix. Sam sov dock hela filmen på mitt bröst, och nu susar han vidare där. Mina barn... som jag älskar dem <3

Hej Sam

Han är här nu ♥️
 
Natten till fredag var det vår tur att åka till Varberg och i lördags åkte vi hem med vår son, vår Sam. Känslan: Helt obeskrivlig. Hjärtat är så fullt av kärlek och av tacksamhet att allt gick bra och att han mår bra. Han är så liten va! Som en liten fågelunge i famnen.
 
Han har hunnit träffa hela familjen. I lördags var min familj här då de passade Isabelle medan vi satte Sam till världen (😇) och i söndags kom Jacobs familj och hälsade på lillen. Nu befinner vi oss stenhårt i bebisbubblan och jag kan inte se mig mätt på honom. Han är helt jäkla magisk! Så underbart fin och så här långt sköter han sig exemplariskt. Sover och sover och äter däremellan. Isabelle har tagit emot sin lillebror med öppna armar, hon vill hålla och hjälper till att hämta napp och annat jag behöver. Men mer om det i ett eget inlägg! Ville bara berätta att han är här och att vi mår bra och att livet är härligt. 

Nä... ingen bebis ännu

Bebis, ho-ho!
 
Så skulle Isabelle säga, alltid när hon letar efter något går hon runt så. Ho-ho! Hittar hon inte det hon söker säger hon "botta!" och sträcker ut armarna i luften. Bebisen är enligt min enorma mage inte "botta!" utan han verkar ha det gött därinne. Men för guds skull bebis! Livet här ute är bättre, jag looooooooovar!
 
Så taggad på att det ska dra igång nu. Fick tre värkar vid 05 imorse som gjorde riktigt ont. Gick upp och kissade (därför jag vaknade, härligt att vara gravid!) och tassade snabbt tillbaka till sängen och väntade förväntansfullt på fler värkar... men icke. Så jag somnade om och vaknade av att Jacob tog in Isabelle till oss strax innan 07 (hon har börjat vakna okristligt tidigt?!) och när jag vände mig mot henne så fick jag så mycket löve! Hon la sin varma lilla hand på min kind och när jag öppnade ögonen log hon sitt största leende. Sedan lindade hon sina armar runt min hals och låg nära, nära, nära och jag tänkte att såhär skulle varje morgon gärna få starta. 
 
Tillbaka till bebis. Har haft dova värkar från och till under dagen, inga indikationer dock på att de vill dra igång och bli starkare. Suuuuuuck! Så i förmiddags åkte Isabelle och jag till Fyren med Jenny & Kenza, läste lite böcker och lekte. Jag har varit väldigt lättirriterad idag så Isabelle tyckte nog det var en himla tur att Jenny var med som som vanligt tog sig an Isabelle på ett helt underbart vis. Sittandes i Jennys knä kunde hon minsann äta bra till lunch, till exempel. Och jag fick absolut inte köra vagnen, det skulle Jempis göra. Tur jag fick ta hand om Kenza i alla fall :)
 
Isabelle somnade i bilen hem och jag somnade så snart vi kom hem. Vi sov i två timmar och nu har Jacob lagat middag till oss. Är så hungrig va. Ska vräka i mig mat som att det inte finns någon morgondag. 
 
Hejrå!