Åh nu åker jag om 1 timma och 20 minuter! Och vad grymt kul det ska bli! Fast vaknade ju till skräckbeskedet idag... Går ner till mamma som säger att det är strejk på Kastrup, flygplatsen vi ska flyga från. Typiskt våran otur tänker jag och springer upp för att sätta på datorn. Som tur var, var det bara SAS som strejkade, och jag hoppas att det inte berör oss som inte flyger med de. Så jag kunde pusta ut och fortsätta med packningen.
Jag hatar att packa. Det känns hela tiden som att man har glömt någonting, att man inte ska ta med sig något man veeerkligen behöver. Och det är den känslan som jag hatar. Också tar jag alltid med mig för mycket kläder. Det spelar ingen roll hur många gånger  man har gjort det misstaget, jag tar alltid med mig för mycket kläder. Jag försöker verkligen, men så är det de plaggen som är "bra att ha". Jag är dum i huvet =)
Nej, nu bär det av snart, och jag ska åka in och hämta L med ju! Aaah nu blev det bråttom =p

Kommer sakna min babe så grymt mycket, och om han läser det här, så hoppas jag att du vet att jag älskar dig till månen och tillbaka. Du är det finaste som finns och jag kommer sakna dig varje sekund som går.

Puss!