29 augusti 2007

Springa?

Allmänt

Jag tror att jag har blivit knäpp. Något i mitt huvud har slått slint, för igår hände något mycket ovanligt. Jag ligger i soffan vid 19,15 tiden, läser som en galning i Harry Potter sedan några timmar tillbaka, och får för mig att jag vill ut och springa. Springa, liksom. Jag som hatar, hatar, hatar att gå ut och springa, kände helt plötsligt för det. Det var som den gången i våras när jag helt plötsligt sa ja till min syster L att jag skulle hänga med henne ut och springa. Det var härligt att springa runt i skogen, och jag kände att jag skulle fortsätta. Det hände inte igen förän igår =P Samma som när jag och min vän Sanna brukade börja simma i simhallen. Vi tyckte det var underbart att simma runt där, och lovade att vi skulle simma varje vecka. Vi gjorde det en gång. Jag har till och med för mig att vi köpte ett badkort. Dom ända korten som jag någonsin gjort slut på i ett fritidscenter är solkorten, för det är jag bra på.
Att lägga mig i ett solarium och slappa =)

Men iaf, igår var jag ute och sprang med syster J. Jag trodde helt ärligt att jag skulle klara mig max till bondgården, aldrig längre och om ens dit. (Eftersom jag inte har något begrepp om tid eller längd har jag svårt att gissa hur långt det är till bondgården hemifrån, typ.. 400 meter, kanske? Ingen aning) Men jag klarade mig faktiskt ända bort till Torpa och min babes fotbollsträning. Där satte vi oss för en välförtjänt vila, och sedan gick vi i rask takt vägen hem. Det var trots allt inte så roligt att springa, men skönt att röra på sig. Men, jag tror att jag ska hålla mig till att gå, annars kanske jag chockar min kropp vilket jag inte vill göra.

Har för övrigt jobbat idag. 8-17. Där hände faktiskt också något som inte är så vanligt.. Min tid på schemat var mellan 8-16, men eftersom jag skulle hämta min babe efter hans jobb för att hans bil är trasig och han slutar 17 så funderade jag på vad jag skulle göra efter jobbet. Då slår det mig att jag kan jobba och tjäna lite pengar istället! Så jag frågar om hon som jobbar 11-17 vill gå 16 istället och att jag blir kvar, och det ville hon ju förstås.

Och, jag är så jäkla lycklig idag!