Internet har så många möjligheter att man blir helt matt. Det blir ändå att man alltid kollar på samma hemsidor, och sedan har man ingen aning om vad man ska göra. Så sitter man där, timme efter timme, och hoppas att något nytt ska hända på just dessa sidor. In på bloggen ibland, skriva ett inlägg, läsa några bloggar, hoppas att några speciella ska ha skrivit, tillbaka till efterfesten och glo på folk (fjortisar som räcker ut tungan genom mungipan gillas absolut inte!!! Varför kryllar det av de?) till hamsterpaj och spela ett meningslöst spel. Lämnar internet i ren desperation och lägger en harpan. Eller två. Eller tre. Eller 15. Också var vi tillbaka där vi började igen.
Det kanske var bättre när man hade skolarbeten att göra? Oj, sa jag det högt? Fast tänker man efter så gjorde jag precis samma procedur fast ungefär 3 gånger längre när jag skulle plugga, just för att skjuta upp det.

Jag ska börja skriva en ny bok. Det ska jag göra. Jag ska finna meningen i livet och bli miljonär samtidigt. Vilken superidé. Men först ska jag bara ta en bloggrunda och påbörja kvällens (kanske) sista, meningslösa internetsurfande.