31 oktober 2007

It's just a talk..

Dåtid

Pengar försvinner fortare än vad man får in dom igen.
Det är så väldigt lätt att göra slut på dom, som på mina fina nya jeans som hamnade på den nätta summan av 999:-, vilket jag tyckte var galet billigt för just dom, men som alla andra jag snackat med tyckte var på tok för dyrt.
Sen idag gjorde jag slut på pengar, att flytta hemifrån är inte hälsosamt för plånboken.
Här om veckan köpte jag min tredje visp, för en sådan behöver man ju alltid, men för att vara helt ärlig så hade jag helt glömt av att jag köpt två innan. Idag gick pengarna till tre kanonfina ljusstakar, som jag inte hade någon riktigt placering till, men det löser sig eftersom dom var så himla fina. Dom 10 andra ljusstakarna jag köpt tidigare kommer förstås också få plats, japp det kommer dom.. =)
Man är så dum, egentligen borde man inte köpa nästan någonting innan man flyttat in. För när jag och R äntligen kommer få flytta in så kommer vi ha dubbelt av allting. Kanske till och med trippelt, för jag handlar som en tok. Och mitt minne är ju inte det bästa, och jag är inte bra på att tänka efter heller.
Men men, kanske, kanske, kanske att vi får flytta in på måndag. Många dagar till måndag men jag ska nog klara mig? Ska bli spännande att se vad jag köpt under dessa månader som vi väntat. Jag har iaf noll koll, och R har ännu mindre koll eftersom han inte ens vet hur mycket jag har handlat... (=))