27 november 2008

Svammel.

Allmänt

Jag tror shopping-hatande killar skulle älska att gå en tur med mig.
Jag går helt enkelt in i en butik, går ett varv, oftast till andra änden av butiken, vänder och går samma väg ut igen. Inget rotande i ställningar, inget tittande alls faktiskt, om inte plagget hoppar på mig.
Är helt och totalt värdelös på att shoppa, tycker det är trist. Om jag inte får köpt någonting fint då förstås, då är det kul att shoppa! Men inte annars. Gick och dräglade i sko-butikerna, skor ÄR iaf roligt att titta på! Och dyrt, tyvär. I alla fall dem skorna jag tittar på, för så är det alltid. Skulle det vara rea i en butik på allt utan en grej lovar jag att jag hade hittat den enda grejen. Typiskt!
Fick köpt med mig smink hem för det var jag tvungen att köpa. När jag och mamma var i stan häromdagen så var vi inne på KICKS och trots att jag lovat mig själv att inte titta på ID;s mineralsmink så hörde jag min förrädiska röst fråga en dam i butiken vart just dessa produkter fanns. Verkade ju super, verkligen. Och allt som verkar super vill jag gärna ha. 410:- för en burk och 360:- för borsten. Galet? Ja. Men super. Dem hade en förpackning med massor av ID grejer för 1000 kronor som jag var helt övertygad om att köpa tills jag togs ner på jorden. Framsteg!
Både dator och kamera köpte jag på mitt vanliga sätt; övertygelse till 2000 om hur bra det är och hur jag inte kan klara mig utan det. Det var nog tack vare mamma som tittade så konstigt på mig när jag på allvar sa att jag skulle gå tillbaka och köpa det. Känns befriande faktiskt, att ID inte finns hemma. Tokigt. Men starkt!
Idag fick jag dock unna mig smink, allt kändes ju helt plötsligt billigt! Hatar att köpa smink, känns alltid så onödigt att köpa, konstigt egentligen eftersom jag använder det nästan varje dag? Men visst är det dyrt. Tur att L'oreal inte är lika dyrt som ID i vilket fall  =)