29 oktober 2008

Husköp?

Allmänt

Igår var vi på Husknuten i Frölunda. Jag älskar att vara där och kolla på hus, det är otroligt inspirerande!
Och jag har hittat vårt hus! Det hus jag vill att R och jag ska bo i framtiden.
Det roliga var att när jag mamma och pappa var på husknuten för några år sedan så fastnade jag för detta huset då med. Och det hade inte förändrats, så fort jag gick in i det kände jag att det var ju detta som var mitt! Onsalavillan är det, så jäkla fint! Enplans med högt i tak och bra planlösing. Love it.
Babblade för Rallan om hur bra huset var och visade ritningar och grejer när jag kom hem. Han lyssnade inte riktigt. Kan nog förstå det, är ju inte aktuellt än kan man lugnt säga! Men han har ju redan en tomt och det är grymt!
 Får vänta några år bara =( Tänk om jag vore rikast på jorden, det hade vart något! Då hade jag byggt mitt hus plus några till med en gång.
Har redan valt kakel, tapeter och annat till mitt hus. Busenkelt ju =) Så nu får jag hjälpa Linda, stackarn har ju hur många val som helst att göra. Längtar tills hennes hus är klart!

Nu är klockan 11,30 och jag har knappt fått gjort något vettigt idag. Ändring, nu!
Jenny

Antligen har jag tid att skriva lite... Kan du inte satta in en bild pa ditt hus sa vi ser hur du kommer bo i framtiden??Puss puss

Fia

Det huset drömde vi om länge länge, men vi fick inse att det skulle bli på tok för dyrt för oss.. men börja spara redan nu så :) Kramar Fia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress