I måndags när jag cyklade ut till jobbet märkte jag inte hur telefonen ringde i fickan. Det var först när jag gick den sista biten med Anita som jag kände hur det vibrerade. När jag svarade nästan skriker Jenny i örat på mig; HAR DU HÖRT??? Jag blir lite smått orolig och svarar nej, vad är det?
"Lindas vatten har gått!" Att jag inte svimmade. Åh, så lycklig jag blev, och att vara på väg ut till jobbet kändes ju inte jättelätt ;) Jenny lovade att höra av sig så fort någonting mer hände och fjärilarna i magen hade nu växt till några tusen stycken.

Från och med här tittade jag på mobilen var 5:e sekund och jag ville verkligen inte vara nere i källaren där vi inte har någon sändning och fick springa upp titt som tätt!
Till slut ringer mamma och meddelar att Linda fått tid för kejsarsnitt klockan 14,30, "du ska bli moster idag!" säger hon och jag kan inte förstå att det är sant. Är 9 månaders väntan verkligen över?

Jag kommer hem från jobbet och försöker sysselsätta mig. Det går väldigt bra faktiskt, och tiden går. Klockan blir 3, klockan blir 4 men vi hör ingenting från sjukhuset! Mamma och Jenny är hemma, lika otåliga och oroliga som jag. Till slut ringer Jenny ner till förlossningen där dem säger att allt gått bra. Puh, men varför ringer inte David??
Klockan blir 5, klockan blir 5,30 och Jenny ringer ner till förlossningen och får numret till deras rum ;)
Nu fick vi prata med David och veta att lilla Agnes kommit, 50 cm lång och 3495 g tung :)

Vi åkte in till kungsmässan för att äntligen få handla flickkläder i väntan på att David skulle fråga läkaren om vi fick komma ner eller inte. Det fick vi!! Så (jag tror att klockan var halv åtta eller något sådant) stövlar jag, mamma, Jenny och Rallan in på förlossningavdelningen och in på rummet. När skjuter upp dörren till nummer 8 och ser David med Agnes liggandes mot bröstet i en säng börjar jag (förstås!) gråta. Ni skulle se henne! Så liten och perfekt. Så fin.

Allt hade gått bra och det var skönt att se hur pigg Linda såg ut. Här är 1 utav mina 120 bilder!


På tisdagen åkte vi ner igen och hon var om möjligt ännu finare då!
Och idag kommer den lilla familjen hem! Men jag får inte träffa dem :(
Är sjuk, ont i halsen och feber, verkar vara något som går. Men jag har så många år framför mig med Agnes så jag tror att jag klarar mig!