30 augusti 2010

Måndag!

Allmänt

Jaha, mina vänner, jag lyckades göra slut på ytterligare lite pengar idag. 1 väska, trosor och 3 tröjor på H&M (väldigt välbehövda!) 1 par dieseljeans (på REAN!), Tshirt på Zara, smink på KICKS och sist men inte minst så föll jag jävligt hårt in love med ett par stövlar på Bianco. Bianco alltså! Alltid att jag ska hitta något där.. Dessa underbaringar var i cognacsfärg och alldeles för dyra egentligen. Jag lämnade dem bakom mig, gick till Stadium men kom på mig själv med att inte tänka på så mycket annat än att övertala mig själv till att köpa dem.
Svårövertalad som jag är (NOT!) gick jag upp igen. Planen var som följer: Vinstpengarna från kasinot (bara 500kr kvar i plånkan) får göra sin del till stövlarna. För då när jag ser på kontoutdragen om se så där 2 veckor så kommer jag se BIANCO och summan som var kvar efter jag betalat 500kr kontant. Och ni som känner mig VET att jag skulle tänka, jaha, det var ju ett okej pris för skor! Moahahaha.
Jag vet hur jag skall tas.

Sagt och gjort. Skorna är mina, ska imprigmera dem nu bums och med detsamma, så kanske jag kan inviga dem med mina nya jeans och väska imorgon :) Jippiejej!

Nog om shoppingen. Jag har varit och tränat också. 1 timma och 15 minuter step/styrka.
Step är inte riktigt min grej, om man säger så. Jag har verkligen 0 kordination, och då överdriver jag inte. Jag står där och skrattar lite nervöst åt mig själv för att visa de andra att skratta ni också, jag vet att jag ser dum ut som inte kan komma ihåg steget vi precis gjorde! Men jag tänker kanske, kanske kan jag lägga på armarna nästa gång och kanske, kanske kommer jag ihåg 2 steg i rad. Och då kanske, kanske det är värt det?

Nu ska jag promenera med lillen och sedan ska jag duscha och sen ska jag sova. Det har jag längtat efter hela dagen :) Ha en trevlig kväll alla!


Tvillingar?