28 februari 2010

Maaat!

Allmänt

Nu får snön faktiskt försvinna!
För när det skall bli slask av det hela så är det inte det minsta roligt längre!
Och idag fick jag ett sådant fruktansvärt sug efter agility, men hur möjligt är det i den här höga snön? Men snart, snart, snart kan vi börja förbereda oss för tävling!
Och börja träna för fullt igen!

I fredags var jag, Lina och en mycket trevlig tjej Elin på förfest hos Emma.
Det var trevligt, och jäklar vilken utgång det blev!
Så roligt har jag inte haft ute på länge, det var sjukt.
Jag och Lina var grymma på black jacken, jag kom hem med 300kr på fickan och då hade vi ändå druckit drinkar för en del! En av killarna vid bordet frågade om jag räknade korten :)

Lördagen var dock inte lika rolig som fredagskvällen, inte det minsta rolig faktiskt.
Jag som skulle in till Slottskogen och gå på Tollarepromenad med Göteborgstollarna, men icke. Jenny skulle iväg till Varberg med mamma och kunde inte köra in mig och lillen och att köra själv var inte möjligt!

Jag hatar söndagar. Får ångest att man har en dag ledig tillsammans och allt jag vill göra men som man ändå inte gör! Jag klarar inte av att ligga framför TV:n en hel dag, det är inte avkoppling för mig.. Att få ordning i lägenheten är bättre men ändå inte på en söndag.. Så idag har vi inte gjort någonting. Varit ute på Tjolöholm med Wille och gjort saksök, varit i stan och handlat mat

Rallan har kommit på att han är en Yes-man idag. Vem sjutton kommer på något sådant när man har en väldigt lömsk flickvän?!

-Rallan, tar du disken?
-Ja!

-Rallan, kan jag få massage?
-Ja!

-Rallan, (ja ni fattar vinken :))

Han är crazy, den där Rasmus.

Nej, nu är maten klar. Flygande Jacob, satan vad gott det ska bli!