28 oktober 2010

Hej!

Personligt


Det är en bra eftermiddag!
Åkte till Linda, Agnes och Ida en sväng efter jobbet. Är där allt för sällan, man måste ju inte åka och stanna i flera timmar, idag till exempel åt jag bara lite mat och drog ;)
Nä, det var inte sant. Jag och Agnes busade och klappade och pussade på lillasyster. Efter att hon pussat Ida drog hon mig i armen och jag tittade på henne och där stod hon med putande mun och stängda ögon och väntade på en puss från moster :) Ni utan barn kan inte förstå den känslan! Slår allt!!
Agnes är så go, hon gick omkring som nakenfis och bara babblade, skrattade och busade!
Och Limpan.. Det finns inte ord nog för dig syrran! Tänk att du klarar allt du klarar- du är den starkaste tjejen jag känner (efter mamma!)
Du är fantastisk på alla sätt och vis, du lyssnar, stöttar, skämtar och ammar. Allt samtidigt! ;)
DU är bäst. Glöm ALDRIG det!!

Igår var det äntligen den 27e. Med glädje gick jag in på kontot och fick en chock när jag såg att det var mycket mer pengar där än vad jag trodde! Men så kom jag på att just det ja. Jag lämnade ju tillbaka jackan.
Den kändes inte helt hundra, och när den inte gjorde det var den inte värd den nätta summan jag la på den. :) Så nu letar jag jacka, helt desperat. Hoppas jag hittar en i Karlstad till helgen. Det hade ju vart perfekt!

Jag måste bara berätta en sån där fjantig grej till. Jag älskar verkligen dig pappa!
Tänk vilken tur jag hade ändå, som fick en pappa som verkligen gör allt för sina barn! För jag tror inte det finns något som jag skulle be dig om som du inte skulle hjälpa mig med. Tack för det! Och trots att vi ibland grälar så älskar dig obeskrivligt mycket!

En sak till! Fia, älskade, bästaste Fia. Saknar dig jättemycket! Och kommer aldrig glömma dig och Hugo och Eddie för ni har en så stor plats i mitt hjärta att den aldrig försvinner trots att vår "länk" inte längre är kvar!
Ni är också bäst :)

Nog med sentimentala torsdag. Nu ska jag gå upp och sola och sedan träna lite box. Sedan ska jag sitta här i min ensamhet, utan varken mamma, pappa, Wille eller Andreas. När hände det senast?!