Alltså. Varför regnar det så mycket? Jag försökte smita ut med Wille mellan skurarna men vi hamnade förstås mitt i en när vi väl vågat oss ut. Tur att vi bor på andra våning annars hade jag varit rädd för översvämning!

Så. Första dagen i skolan var bra. Alltid lite nervöst timman innan man ska dra, man provar kläder och skor och frågar sig "är det här för uppklätt?" Varför funderar man så på vad folk skall tycka om en? I sista sekund bytte jag mina snygga boots till ett par skitfula ballerinas. Men i klassen fanns det minsann tjejer med värsta partyskorna till klackar! Så imorgon ska jag stolt bära mina fina boots, var så säkra på det!

Vi fick schema med. Imorgon drar vi direkt igång med Mediekunskap, varför ta det lugnt när man kan åka fort liksom? Vi fick böcker som jag förstås inte ens öppnat, det får bli imorgon. Efter skolan gick jag hem (fantastiskt bra att ha gångavstånd till skolan!) och hämtade Wille också gick vi och handlade mat. Jag lagade mina special köttbullar, gjorde på 700 gram köttfärs så nu har jag minsann köttbullar! Både till lunch imorgon och en låda i frysen :)

Övrig info. Jag har fått dille på läppglans som ger förstorande effekt på läpparna. Mest för att det är så jäkla gött när det pirrar i läpparna, men häromdagen när jag ändå beställde lite träningskläder från Nelly så köpte jag ett lypsyl som var deras bestseller och som skulle ha förstorande effekt... Jag smetade på det. Kände ingenting. Efter en stund började det sticka i läpparna. Efter ytterligare en stund övervägde jag att ta bort det för stickningarna stack som sjutton! Jag lät det stanna. Läpparna blev större.

(ni ovana läsare som inte ser mig i vanliga fall ser ju förmodligen ingen skilland- men det ÄR DET!!!!) ;)
Jag blev glad och ger lypsylet:
TUMMEN UPP!

Godnatt. Jag är trött och ska sova. Fasiken vad jag kan skriva om ovettiga saker då!