27 april 2012

Trött tjej!

Båstad

Idag är det FREEEEEEEEEEEEDAG! Fredagen den 27:e april innebär att jag ska spendera sista natten i lilla lägenheten i Båstad inatt! Imorgon överlämnas nycklar och jag återvänder aldrig till det som varit mitt hem i 8 månader!! (alltså, lägenheten, Båstad kanske jag kommer tillbaka till jue) (speciellt till sommaren, har hört att det är mycket folk här då) (för det kan man inte säga att det varit under mina månader här!!!!)

Bittertjej88.

Jag är flummig för jag är trött. Igår var det redovisningar hela dagen, sedan bjöd skolan på middag på en restaurang här i byn och klassen drack lite vin och hade det trevligt! Vi hade även prisutdelning för bästa presentationsgrupp samt bästa helhet och reklamutforming...... Trumvirvel....... Vi vann båda! Min grupp vann båda! Vi är så jävla bäst.

Man kan ju tro att jag är trött för att vi firade med champagne igår, men icke! Jag har sådan DJÄVULSK träningsvärk i framsida lår vilket innebär att varje gång jag rört mig inatt har jag vaknat och trott att någon satt en KNIV i mina lår. För er som inte vet ligger jag still typ 1 timma av mina 8 timmar i sängen vilket innebär att jag VAKNAT heeeeeela tiden. Fantastiskt. Typ som att ha ett litet barn kan jag tro, fast mina lår gjorde ont och tacka Gud för att det bara handlar om en natt och inte varje natt i typ 3 år.

För övrigt, kompisar, så saknar jag någon galet mycket där uppe i Göteborg, men imorgon får jag åka hem! Hallelulja :) Först kommer mamma, pappa & Linda med flickorna ner och hjälper mig flytta- världens bästa familj, det är min det!

Ha en himla bra dag!