Hej kompisar.

Klockan är 16:32 och för första gången idag känner jag för att äta någonting överhuvudtaget, pappa står i köket och gör sin köttfärssås och det är jag en mycket lycklig tjej för.

Igår var det lördag. Igår var det utgång med fröken Jutvik. Det blev galet. Vi var båda väldigt städade när vi åkte bussen in till Kungsbacka, lite salongsberusade kan man säga och vi båda hade i tanken att vi kan nog ta det ganska lugnt ikväll. Mmmm. Lugnt. Det är verkligen ett ord som man kan förknippa med Lina och Sarah ute på vift.

Vi går till Esters. Vi kommer in gratis för Lina den sluga räven har börjat jobba där om helgerna och i och med detta får hon + bihanget (läs: jag) komma in gratis samt gratis drinkar i baren. Jag skulle inte ta del av detta tänkte jag, jag tänkte minsann betala för mitt för annars kan det bli lite mycket. Den planen höll inte ens i 5 minuter efter entré på Esters.

På Black Pearl blev vi glatt mottagna av Linas chef (är han det?) och det kom in en shotbricka. Där tycker jag att sumeringen av kvällen kan sluta, ja det kan den minsann. Linas kära mamma hämtade oss klockan 04.30 inatt, när Esters stängt klockan 03 blev jag och Lina utfodrade med pasta och creme brulée. Ja, jag väljer mina vänner med omsorg.

Idag! Vilken härlig dag! Jag och Lina har sagt Gud ungefär 2000 gånger var, och inte i positiv bemärkelse en enda gång. Typ: Gud, varför gör du så här mot mig? Gud, varför uppfanns alkohol? Åh herregud, vad dåligt jag mår.

Men vi har varit ute och promenerat, vi har kollat på Greys (jag var så uttorkad efter natten att jag inte ens kunde fälla några tårar, konstig upplevelse att gråta utan tårar) och vi har ätit nudlar. Supermys!

Men nu är jag hemma. Detta blev ett väldigt långt inlägg om inget viktigt alls, jag skulle kunna skriva KVÄLLEN VAR TOPPEN och stanna vid det för det är en helt korrekt beskrivning men ni fick lite detaljer med. Grattis till er!

Nu den stora frågan; Vad gjorde ni igår?