30 november 2012

Julborden är igång

Allmänt

Hej!
 
Jag gillar verkligen vädret som är nu. Det är kallt som fan, men man känner att det är snö på gång och jag älskar snö! Jag älskar vintern. Men! Den hade inte behövt vara så förbannat lång.
 
Har fyllt i min lönerapport för november nu på morgonen. 160 timmar på Tjolöholm + deltid på Wint. Också undrade jag varför jag har huvudvärk och är konstant trött? Men det är lätt värt! Jag har världens bästa jobb. x 2!
 
Igår var det så julbord. Jag älskar att jobba julbord. Det som jag inte älskar med julbord fast som jag egentligen älskar men som jag inte borde älska är att man ständigt småäter. Igår hade jag dille på köttbullarna. Så fort köksmästarna vände ryggen till var jag snabb som en amöba bort till bläcket med köttbullar och stoppade in flera likt en hamster och gick nöjt och obemärkt därifrån. Mycket gott. Jag skulle gissa på att jag åt minst 20 köttbullar igår, det är inte dåligt alltså.
Något annat som hör julborden till är att dricka äpplemust. Minst en liter varje kväll, annars känns det inte som ett riktigt julbord. Nej, det kanske inte är så smart att smälla i sig 20 köttbullar, 1 liter äpplemust och några ischoklad därimellan (och sill! men det är ju bara protein... visst?), men det är ju bara julbord.... 15 dagar om året! Hihi, så många pass har jag. Kommer bli en rund liten mage på mig lagom till jul, får skylla på att man måste hålla värmen på nåt sätt...
 
Nej, nu ska jag åka till IKEA! Härliga tider, alldeles själv ska jag åka dit och det ska bli fantastiskt. Julpynta är INTE kul men julstjärnor med glitter tycker jag mycket om. Så det ska inhandlas!