Om bloggen, istället för mina ord, talade för mig så hade ni inte hört mig nu. Alternativt hade ni undrat vad för kråka som kraxar. Ja, jo. Jag har ont i halsen. Varför försvinner alltid min röst när jag blir förkyld? Min hals svullnar upp, jag kan inte svälja och min röst försvinner. Och jag vet precis att när detta släpper väntar veckor med snuva, och därefter hosta. Härliga tider framöver, alltså!
 
I natt måste jag yrat. Vi somnade, men plötsligt vaknar jag av att en grön dimma (?) är påväg i full fart mot mig. Som jag minns det vaknar jag med ett skrik, ser dimman i rummet och gömmer mig bakom Jacob som undrar vad som står på. Helt sjukt ju! När Jacob väl lugnat mig är jag som en jäkla kamin, helt kokhet och täcken och kuddar flyger ner på golvet. En sämre natt, kan man säga.
 
Men nu är jag vaken. Håller mig borta från kollegor och hoppas jag inte redan hunnit smitta dem. I morgon skall jag och Jacob på mässa i Örebro, men blir jag inte bättre så blir det ju inget med det heller.. kan ju inte stå och servera smakprover med en hals som är sjuk. 
 
Ni andra då, hur är er dag?! :)
Jenny

Inte kul att vara sjuk!
Själv har jag förflyttat mig från sängen till soffan men tror att jag ska flytta tillbaka till sängen igen. :-\
Hade varit kul med lite sällskap!!
Hoppas du mår bättre imorgon.
Pusselipuss

Svar: Tack syrran <3 Jag dricker ingefärste som aldrig förr och känner att halsen är bättre redan. MEN, det är ju alltid på kvällen och morgonen som det är värst så jag får vänta med att uttala mig om jag är bättre innan dess! Vi kan väl ringas sen?
Sarah

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress