Festlördag. Gött! Ser mycket fram emot kvällen. Sanna & Robin har fyllt 25 och detta skall såklart firas. Yey! Sen utgång i Kungsbacka. Ni vet ju att jag älskar Kungsbacka så jag är glad och lycklig över detta. 
 
Jacob och jag har hängt på Frölunda Torg i dag. Köpt present och så. Druckit juice och ätit glass. Jag köpte ett mörkgrått nagellack, himla fint. Så nu sitter jag här vid datorn för det finns ju fan inget annat man kan göra när man målat naglarna... Världsproblem! 
 
Jag är trött och hungrig. Ingen bra kombo, för Jacobs del. Måste äta något innan jag blir ett monster. Är verkligen expert på att bli monster* Varför jag är trött? Jo, kanske för att jag alltid vaknar pigg som tusan vid typ 07.20 nu för tiden. Så även imorse, så för att inte väcka stackars Jacob vid denna arla timme gick jag och tränade ben. De skakade vill jag lova! Sen köpte jag med frukost hem och väckte den där mannen.
 
Nä, nu ska jag göra mig lite i ordning! Alternativt äta mat först... Får se, kanske jag har mer kontroll på mig själv nu för tiden? Jag hade det inte igår men idag är ju en annan dag för tusan!
 
 
*Dålig egenskap.