29 januari 2013

Hej!

Allmänt

Åh, vilket skitväder det är ute. Suget att promenera bort till gymmet är inte stort alltså, tanken på att vara där är go men att gå i regnet dit... Har dragit mig i två timmar nu och snart rinner tiden iväg... Måste. Gå. Nu.
 
Joråsåatt, ledig idag igen ja. Fantastiskt skönt det här, vågar inte ha det så här allt för länge bara för att vänja sig vid att jobba varannan dag är nog inte så bra! :)
 
Bakade scones till frukost. Vad är det med mig och scones egentligen? Jag bestämmer mig för att nu jävlar ska jag äta nyttigt, också kommer en ledig morgon och hela min hjärna är uppfylld av scones, smör och marmelad och ingenting annat duger. Jag måste ha det, det är liksom inte längre jag som bestämmer över mig själv. Det är säkert min onda tvilling som tar över och helt förrädiskt bakar scones.
Så scones har jag ätit, de var fantastiskt goda, som vanligt. Jacob är iväg och jobbar, han är i Sthlm till imorgonkväll. Så jag är alldeles ensam och övergiven!! Inatt vaknade jag, satte mig upp i sängen och trodde att Jacob stod i dörröppningen till sovrummet. (JÄVLA tur att jag antog det var han för annars hade jag antagligen kissat ner mig i sängen) Det skulle inte vara omöjligt att han skulle stå där då han brukar gå i sömnen, men nu var han ju som sagt i Sthlm. Iaf, jag vaknar, är helt säker på att han står där och börjar ropa; Sluta Jacob! Det är inte roligt, stå inte där! (jag antog antagligen att han skulle skrämmas vilket han blivit himla bra på att göra det senaste eftersom jag går runt och väntar på zombieattack...) Snart tänder jag lampan, och då är det alla grejerna som hänger på dörren som spelat mig ett spratt. Släckte och somnade om. Konstigt det där alltså, vaknade jag innan jag "vaknade" och antog att det stod en människa i dörren? Weird, och lite läskigt. Men så är jag ju inte särskilt svårskrämd heller.
 
Helsingborg i helgen kompisar, med världens bästa tvillingar Carlsson:
 
Åkte i fredags och kom hem i söndags. Fredagen hyrde vi film- är det någon som både läst Hypnotisören och sett filmen? Jag har numer gjort det, och jag var så jävla förbannad efter filmen i fredags. Hur FAN kan man göra om en hel handling som är helt fantastiskt, galet bra? Ta den, och göra om det till något halvdant. Fy fasiken, vad jag svor och muttrade för mig själv. Var ju förstås TVUNGEN att berätta den riktiga handlingen för tvillingarna, jag tror dock de egentligen struntade i den.. :D
På lördagen var vi på Väla, detta stora, fantastiska köpcentrum. Jag föll för märken, ännu en gång, och köpte hårvård för 800 kr. Moroccanoil, schampo, balsam, olja och inpackning i märket. Jag har använt det en gång och konstaterar att det var det värt, för jesus vad lent mitt hår är nu, luktar ljuvligt med.
 
På lördagkväll: Fest. Skoj! Men jag och Sanna konstaterade när vi gick i snöstormen 04.30 tillbaka till lägenheten igen att vi minsann är för gamla för att vara ute. Får se hur länge vi kommer ihåg detta denna gång... :)