Så har det hänt för tredje gången. Jag har blivit moster! I fredags kom en liten pojke in i familjen med expressfart efter i och för sig alldeles för lång tid inne i magen :) BF var den 24:e, och de sista dagarna kunde jag inte tänka på så mycket annat än att jag ville att bebis skulle komma nu nu nu! 
 
På natten den 24:e, när ingen bebis fortfarande behagat titta ut, så drömde jag att jag var med Jenny & Linda på förlossningen. Linda fick en pojke men Jenny hann inte få innan jag vaknade. Jag låg vaken en stund och funderade på bebis, längtade och så och önskade att allt skulle gå bra, när jag får ett sms. Klockan är 01,15 och smset är från Jenny.
 
 
Jag blev klarvaken. Vi smsade fram och tillbaka, jag skrev till Jenny att inte vänta för länge hemma. Hon sa att hon inte skulle det. Jag anade annat. Hon skulle ta ett bad och sen hörde jag inget mer, och tillslut somnade jag om. Klockan 7 ringer telefonen. Det är Jenny. Hon berättar att hon fått en liten pojke som väger 3 660gram och är 52cm lång. En pojke! Inte klokt, det trodde vi ju inte gick i vår familj! :) Och så himla fort det gick med.
 
Efter badet hände nämligen något som gjorde dem oroliga. Jenny ringde förlossningen som genast skickade en ambulans som i 170 tog henne ner till Varberg. Väl där var hon redo för att krysta i princip, ingen bedövning hanns med och två timmar senare, vid klockan 05 någonting låg han i deras famn. Allt gick bra till slut och Jenny var förbannat fräsch när jag och mamma efter några timmar tog oss in på sjukhuset :)
 
Han är så fin. Helt perfekt! 
 
Några svartvita med:
 
Precis när jag och mamma skulle gå behagade Oliver öppna ögonen, så detta har jag bara dokumenterat med mobilen.. Ska lägga upp de bilderna med!
 
Åh, Oliver. Moster älskar dig redan hur mycket som helst!