Jag mår lite illa när jag läser mitt senaste blogginlägg. Ja, jag läser ibland om mina senaste inlägg. Och det förra innehåller så många smileys att jag blir lite orolig för mig själv. Vem gör så många smileys i ett inlägg? 
 
Tror jag vet varför så många av dessa glada gubbar letade sig in i den texten. Jag var inte sugen på att skriva. Tvingade mig själv till det. Som jag ska göra här alldeles strax, när jag för första gången på nästan hela december ska TVINGA mig själv att skriva på den där förbannade boken*. 
 
Förbannade boken. Så ska den heta när jag skickar in manus. Den förbannade boken. Lite spännande namn ändå, och det stämmer så väl in för hur jag känner för boken. Kanske inte så mycket på handlingen. 
 
Vi befinner oss just nu i en stuga mitt i de Boråsiska skogarna. Jacob, min händiga man, håller igång elden i kaminen här i stugan och utanför i badtunnan. Jag sitter och dricker rödvin. Och har det finaste jag vet i knät**. I morgon kommer Sanna & Felix*** och vi ska fira nyår här mitt i skogen med fyrverkerier, tre rätters, bad i badtunnan och spela sällskapsspel. Och vin och drinkar, så klart. Och mousserande! Längtar lite till i morgon, det gör jag allt. Fast först ska vi spendera en natt här själva, i tystnaden. Det är underbart! Tystnad. Inga vagnar. Inga bilar. Bara snön som faller från träden, då det så jävla lägligt blivit plusgrader lagom till nyår. 
 
Okej lets do this. Förbannade boken, här ska bannemig skrivas!
 
 
--Inga bilder att visa i dag--
 
 
*Saker man kan göra istället för att skriva på den förbannade boken: Blogga. Läsa bloggar. Kolla facebook. ALLT SOM FINNS PÅ DEN FÖRBANNADE DATORN BARA MAN INTE SKRIVER PÅ DEN DÄRINGA BOKEN!
 
**Nej, inte iPaden eller macen. Något annat. Men säger inte vad. 
 
***Fortfarande våra bästisar