26 februari 2014

Jippie!

Allmänt

Hej blogg.
 
Vet du vet du vet du?
 
VI HAR BOKAT EN RESA!!! Den 24 juni drar vi till USA i tre veckor och jag längtar som en galning! Vi tänkte att vi tar oss över Atlanten, hyr en bil och utforskar Kalifornien. Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas, San Diego med massor av stopp på vägen. Det kommer bli magiskt! Ska bara ta bort ångesten som redan smugit sig på för de ställen vi kan tänkas tvingas bo på... men det löser sig. Det bara måste det.

I helgen var vi i Stockholm. Min födelsedagspresen från världens bästa Jacob. Så vi har spaat och varit på konsert och gått runt hela Stockholm typ. Det tog tid vill jag lova, men Stockholm är en väldigt fin stad så det var lugnt. Och solen sken på oss, bara en sån sak! Vi bodde på ett tokfint hotell med fönster från golv till tak. Vi hade hörnrummet med, så vi hade extra mycket fönster. Mycket bra.
 
Här låg jag i sängen och fotade Globen. 
 
Jag var i Linköping måndag --> tisdag för jobbets räkning och allt detta resande har gjort mig sjuk. Dunderförkyld. Jag hatar att vara dunderförkyld. Jacob är det med, så jag skyller allt på honom. Allt är hans fel.
 
Nu ska jag nana och i morgon när jag vaknar vill jag vara FRISK!