28 juni 2014

Sunny California

USA 2014

...not so much. Hallå, i går bröt inte solen genom molntäcket?! När jag vaknade vid 6.30 var det fint väder, men när vi väl begav oss ut för frukost var det molnigt. Sedan såg vi inte solen mer denna dag. Vi tog en båttur ut till en ö vid namn Coronado och strosade runt. Fick till och med lite regnstänk på oss! Blev mycket förvånade. Inte för att det gjorde så mycket, och det var verkligen bara ett stänk, men solen ska liksom skina i Kalifornien, så är det bara. 

Tillbaka till Coronado. Herre vad vi gick! 2,5 timme efter att vi nått ön åkte vi därifrån, efter konstant promenerande. Tusan vad ont vi hade i benen. Men bra med lite träning ändå, till kompensation för all mat som konsumeras... Köpte en pizzaslice innan vi satte oss på färjan tillbaka, ifall det plötsliga kaloribortfallet efter promenaden skulle ge några skumma bieffekter. Skulle ju ändå åka i 15 minuter innan vi nådde land och kunde gå och käka lite sushi... :) Dagen förflöt, våra fötter protesterade över allt promenerande men vi ignorerade. Hittade till slut och till min stora lycka några butiker (här är affärerna placerade i stora köpcentrum utanför städerna) och vi shoppade loss. Jacob hade tur och hittade precis det han behövde, på rea dessutom, och jag fick världens hjälp inne på Victoria's secret som jag ju längtat som ett litet barn innan julafton till. 

Nöjda med shoppingen satte vi oss på en Italiensk restaurang och sedan tvingade vi våra trötta ben hemåt. Konstaterade ännu en gång att vi älskar semester. Men vem tusan gör inte det?! :) 

Molntäcket från i förrgårkväll som inte ville lämna oss
En till solig bild från i förrgår :)