Det plingade på dörren här i kväll. Både Jacob och jag blev på helspänn- vem tusan ringer på vår dörr?! Jag blev vettskrämd så klart och smög på tå bakom Jacob- fast stannade en god bit från dörren i fall jag skulle bli tvungen att gömma mig- när Jacob utropar: Nejmen! Det är ju Ubbe!

Han öppnar dörren, och där står han! Min pappa! Oj vad lycklig jag blev, ett spontanbesök, bara så! Det gjorde verkligen min kväll vill jag lova :) Pappi käkade lite av den goda maten Jacob lagat, vi grejade med hans telefon och jag höll på att spricka av lycka att just han är min pappa. För fy tusan vad du är bra Ubbe! Om jag hade fått välja vilken pappa som jag ville på hela jorden så lovar jag att  INGEN hade kunnat mäta sig med dig! Och jag hade valt dig tusen gånger om, jag älskar dig så mycket att det är inte riktigt klokt. 

Tiden sprang iväg och pappa lämnade oss igen. Och här sitter jag och är fortfarande alldeles lycklig för att han kom förbi. Jag är verkligen lättroad alltså, krävs inte mycket för att göra min kväll! :)

Tidigare på eftermiddagen var vi och skrev under lånet på banken. Håller ni tummarna för oss att lägenhetsköpet går igenom denna gången? Att gubbj**eln inte ångrar sig igen? Tack, vi är nämligen väldigt sugna på att skuldsätta oss förstår ni. Redo att komma in på den där bostadsmarkanden och allt sånt där. 

Nej, nu ska jag fortsätta läsa min lille bok. Läser Gone Girl, den är väldigt spännande nu. Otroligt seg till en början, men nu kan jag inte sluta läsa. Älskar sånt!


Men först, en bild på min fina pappa: