Hej hej,
 
Någonstans här på internet finns det en blogg som jag äger som är lösenordsskyddad. Just den bloggen kom jag att tänka på i dag, och jag gick in där och läste några inlägg. (först läste jag på din blogg, S)
 
Harre min gud vad problem man hade förr. Det var känslor hit och det var känslor dit och det var tårar och det var tokigheter. Tänker att om jag tycker jag är upp och ner nu, så sitter jag på en berg-och-dalbana för barn mot vad jag åkte på för några år sedan.
 
Tänk vad det kan bli bra ändå. Och det bästa är att jag har Jacob vid min sida. Jacob som gör mig lycklig och som får mig att bli kärare för varje dag som går. Jacob som inte fått mig att tvivla på oss en endaste gång under dessa 2,5 åren. För tvivla var jag helt uppenbart duktig på att göra förr. Så mycket kan jag ju säga.
 
Har haft den slappaste söndagen i världshistorien. Fick för mig att baka en limpa i morse som blev helt kolossalt god, sedan har jag tänkt att jag ska skriva på boken. Men det är svårt att skriva när man ska skriva en mellanakt. Jag hatar mellanakter, vill vara upp eller ner här med. Det måste hända något. Hela tiden. Och nu måste jag skriva ett stycke för att komma till nästa där det händer något- och fy och tusan vad det är tråkigt. Framåt 16 fick jag äntligen öppnat dokumentet. Skrev några rader. Kom att tänka på den där andra bloggen och hamnade där en stund. Och nu är jag här.
 
Snart ska vi på söndagsmiddag hos Blide och Matilda och i morgon åker jag till Spanien i en vecka. Packa kan jag göra i kväll tänker jag... bra framförhållning Sarah. Har i alla fall lagt fram passet. Alltid nåt. 
 
Lite bilder från helgen!
 
Jag har färgat håret mörkt och klippt av en 10 cm. Älskar när håret växer så jävla snabbt att det inte känns jobbigt alls att kapa en bit. Känns bara typ 2 kg lättare. Typ. 
Hittat bästa caféet här i Majorna att skriva bok på. Mycket nöjd över detta, men boken får tusan bli en hit för det kommer läggas en del pengar på latte och morotskaka, det säger jag. 
Min fina underbara Tinasan och jag gick runt Röda sten, en nätt promenad på 8 km. Hon är allt bra hon, tänker jag alltid när vi setts och tackar högre makter att vi valde att bli kompisar den där dagen på Tjolahopp. 
I går gick vi till Haga, min Jacob och jag. Där var farmers market, och Haga var fantastiskt som vanligt. 
Innan vi gick hem igen tog vi en drink på Lagerhuset. Eller, jag tog en drink. Jacob drack Cola. Jag drog ett opassande skämt om att "Höhö, han är gravid" till han killen som stod i baren. Det gick inte hem.
På kvällen tog jag mig till Amanda där Tina och Sigge väntade! Urmysig kväll, men tanten, aka jag tog mitt pick och pack när ytterligare festligheter vankades... :) 

Nu måste vi dra!