Hej!
 
Tisdag i dag och kort vecka. Har så mycket att göra på jobbet att det här med kort vecka egentligen inte känns gött alls... men gillar ändå känslan av att man på torsdag kan låtsas att det är fredag. 
 
I kväll var det andra gången på Agility med Wille. Jag säger bara; F A N vad grym den hunden är. 3,5 år sedan vi senast körde, skulle lika gärna kunnat varit i går. Får tokångest- varför har jag inte kört mer? Men man kan inte ångra sånt man inte gjort tydligen, kan bara göra det bättre framåt. Och det tänker jag ta mig tusan göra, för Agility är det bästa Wille vet. Och så råkar han vara bäst på det också (bra kombo).
 
Vad annars då... jo, det ska jag berätta. I söndags så ringde min telefon vid 14.30. Jag svarade på första signalen, hade ju gått med telefonen i handen hela dagen. Sandra, den lille token, fick nämligen för sig att åka in till BB klockan 04 på natten. Så jag svarade, och hörde min bästaste vän med darrande röst säga; "Han är här nu". Om jag fick anstränga mig stenhårt för att inte brista ut i gråt? Jo. Så nu är bebis här. Som vi väntat på dig <3
 
I lördags var vi hemma hos Jempus på lite middag. Bella fyllde tre månader så obligatoriska bilder skulle tas. Agnes var super-mostrig och när hon är det blir jag helt tokigt lycklig, älskar att ha henne nära och tokälskar när hon kryper upp i min famn och vill vara nära. Har jag sagt att jag älskar mina syskonbarn så mycket så det är nästan inte klokt? Kanske har nämnt det någon gång...
 
 
Det nya- spela sten, sax, påse. Agnes och Ida har en del att jobba på när det kommer till strategier och så, det kan jag inte förneka, men de tyckte det var tokskoj. När de körde mot varandra turades de om att ha sax medan den andra skulle visa påse... smart :)