23 februari 2015

God kväll!

Boken

Haj!

Måndag och jag håller på att frysa ihjäl. Jag hoppas innerligt att minusgraderna i vår lägenhet nästa år kommer vara ett minne blott. Något man inte riktigt tror kan ha varit sant, liksom.

I övrigt så har vi fått vattenläcka i badrummet. Javisst serrö, i torsdags när jag hade duschat efter träningen så knackade det på dörren och utanför stod grannen under. Det droppade vatten från taket ner i hennes badrum, sa hon. Det är vårt badrum som är ovanför hennes tak. Jacob, min händiga man, ställde upp vårt badkar på högkant och mycket riktigt fanns det en reva i mattan. Jag kan skriva svordomar (är ju ganska bra på svordomar) om det här, men just nu är allt jag kan tänka att om jag vetat i torsdags att det där var min sista riktigt sköna dusch på ett tag hade jag fasiken njutit mer. I dag låg jag ner i badet och duschade. Inte en droppe fick komma utanför karet och jag typ förfrös. Positiv syn på det hela: Vi är ett steg närmare nytt badrum. 

Annars då? Hängde hos min bästis i lördags. Sandra utfordrade mig med middag, och jag introducerade Settlers för sällskapet. Sålde in det som "Världens i särklass bästa spel" så förväntningarna var det inget fel på, men de tyckte det var kul! Konstigt hade varit annars, i och för sig. I går körde vi till Jönköping, Jakie och jag, och hämtade hem en TV-bänk som Max byggt till oss. Och den är så jäkla fin! Ska visa en bild så snart jag hinner hem från jobbet innan det blivit mörkt. 

Har också i tre dagar slipat på mitt följebrev som jag ska skicka med till förlagen när jag skickar iväg boken. LÄSTE DU DET DÄR?!?!? Skickar. Iväg. Boken. Det närmar sig slutet, och så fort som jag såg ljuset där borta i tunneln tänkte jag FÖLJEBREV, TJALALALA! också skrev jag ett följebrev. Slipar, förfinar och slipar igen. Känslan när jag skickar iväg den här Förbannade boken... fjärilar har redan flyttat in i min mage.