Tylösand en sväng

Vi har hängt i Tylösand. Jomenvisstserrö, vi åkte ner i tisdags, körde genom världens regnoväder och tänkte att det är en JÄVLA tur att det finns spa på hotellet, men vips när vi nådde Halmstad sprack det upp och vi fick se solen. Halleulja! Så väl vid Tylösands hotel kunde vi hänga i utomhuspoolen och sola oss lite. Väldigt välbehövligt.
 
Vi var där med två andra par, spaade, käkade god mat och hittade ett litet smultronställe alldeles innan Tylösand. Riccardos, har du varit där? Helt sjukt god glass! Smakade som att den precis producerats på alldeles färsk mjölk. Vi var tvugna att åka dit även på onsdagen innan vi begav oss hemåt igen. Då tog jag en mangosorbet som smakade som mosad och nedfryst mango. Sen att stället var galet mysigt gjorde inte saken sämre. World of Riccardos fåru besöka om du har vägarna förbi Halmstad!
 
I måndags åkte alla kvinnor i familjen Johansson + Oliver och Lamine till Liseberg. Ida och jag åkte karusell, önskar så jag hade bild på Idas min varje gång det killade i magen. Skrattade så jag fick ont i magen :) Vi kollade lite på Lotta, Ida älskar ju Ace Wilder och dagen till ära var det ju faktiskt Agnes 6-årsdag. 
 
Lotta = inget kul = ta selfies med Agnes på axlarna
Glass och hänggunga på Riccardos med reseledare Sofia
Tylösand :)
 
Hare gött haj!