Det hände mer i helgen än att vi grejade, tro det eller ej. Fullproppad helg, minst sagt! Men det är ju ändå så jag gillar helgerna mest. 
 
I fredags efter jobbet satte jag mig på pendeln till Kungsbacka. Skulle träffa Lina, efter alldeles för lång tid utan att ses! Det var precis som vanligt, även att det var typ ett år sedan vi sågs så var allting precis som vanligt. Vi satte oss helt enkelt ner, delade en flaska bubbel och tog vid där vi slutade senast. Efter bubbel blev det en sväng i Kungsbacka och jag hittade hem först 03.30. Bestämde mig för att i morgon vaknar jag INTE bakfull (skulle ju greja) så hela lördagen överlevde jag på Loka Crush och ren jäkla vilja. Lyckades! Och det kommer inte dröja så länge tills jag hänger med Lina igen. Det får inte dröja så länge, helt enkelt. 
 
Så i lördags efter att ha blivit täckta av ett fint, fint lager med puts (vi var tvugna att TÖMMA säckarna med puts på tippen, fy och tusan) duschade vi och svidade om för att åka till Gunnebo slott. Det var ju earth hour i lördags, så Gunnebo släckte ner alla lampor och övrig elektricitet och lagade en 5-rätters middag över öppen eld och i deras vedugnsspis. Det var så himla mysigt! Bara massa levande ljus och väldigt trevligt sällskap. 
I söndags åkte vi till Torpa efter all städning. Kalas för Limpan stod på schemat. Det bästa: Få hänga med världens bästa syskonungar. Tänk att jag är moster till fyra nu. Fyra stycken som är i olika åldrar och stadier, tänk vilken tur jag har som får uppleva detta! Agnes & Ida är så stora nu. Och när de vill kramas flera gånger om när man ska åka... det värmer i hjärtat.