Heje,
 
Nyss hemkommen från jobbet. Satt kvar en stund och redigerade bok, men i dag gick det trögt. Jag tvingade mig själv att fortsätta, ville det inte alls. Tyckte det jag läste var så förbannat tråkigt och dåligt. Älskar såna egoboost dagar... :)
 
Nåväl! Nu är jag hemma. Livet i köket lider mot sitt slut men så klart kan inte elektrikern komma förrän i början på nästa vecka. Innebär ingen el i sovrummet eller vardagsrummet. Ena sidan av mig vill bryta ihop och gråta medan andra sidan dör av skratt över hur verkligen ingenting går oss vägen. Sa till Jacob att det inte är någon idé att ens ta ner julpyntet i år... lite den känslan på Ekedalsgatan just nu. 
 
Men vad fan! Ingen har ju dött av att bo i köket (ännu, men Jacob sover innerst så han inte vandrar iväg i sömnen och tar en kökskniv eller nåt, för säkerhets skull). :) För övrigt har jag käkat hembakta lussekatter både i dag och i går så livet kan jag inte klaga på! OBS! Ej jag som bakat. Är bara förbannat bortskämd med husmorliga vänner. 
 
Nu - mat. Kall, så klart, eftersom vi inte kan använda spisen. Nämnde jag att livet är härligt?
 
Bild på Wille-bus från i lördags. Efter denna promenaden pussade jag alldeles extra mycket på Bus, Rocco är nämligen dålig och verkar inte ha långt kvar... fy fan för att inte alltid få ha de fyrbenta kvar. Ofattbart och omänskligt beslut att ta. Fina Rocco, hoppas det är ängar likt den ovan du alltid kommer springa på den dag du lämnar oss.