Vi börjar få ordning på vardagen, minimänniskan och jag. Sen det här med att det blir roligare och roligare… amen to that. Isabelle är grym! Vi skrattar och busar och övar på att rulla runt. Hon har lärt sig att vända från rygg till mage, men tillbaka igen är inte under kontroll ännu. Så nu har jag två mornar i rad vaknat av att hon glatt ligger och jollrar, till att en liten stund senare när jag väl fått upp ögonen och tittar på henne ligger hon där på mage och gnäller för att hon inte kan komma tillbaka :) Men så fort man lägger ner henne ska hon rulla, väldigt kul det där om du frågar henne!

Igår var vi på något annat kul. Mammaträning! Äntligen fick jag svettas och köra slut på kroppen. Det var på Nordic Wellness här i Majorna, och alla ungarna låg på mattor i mitten av salen medan morsorna körde cirkelträning. 3 varv skulle vi göra, och efter 1,5 varv tröttnade Isabelle att ligga på mattan (fick vända henne tillbaka till rygg otaliga gånger). Så då fick hon hänga med runt, benböjen och annat blev liiiiite jobbigare med en sexkilos klump i famnen, det kan jag säga.

Efter träning väntade tandläkaren och A-barnet somnade lagom tills vi kom dit och vaknade när undersökningen var klar. Väl hemma sov hon två timmar (helt slut efter att ha träffat så många bebiskompisar på träningen gissar jag) och jag lagade lasagne och tog hem medalj i årets hemmafru då jag bakade kladdkakemuffins med rabarber. Sjukt goda! Men ärligt talat… just nu äter jag för tre typ, måste lugna mig med matintaget.

Idag var vi på mammaträff och sedan kom min mamma hit. Tänk vilken tur att jag har min mamma, tänk vilken tur att Isabelle har världens bästa mormor. Nu - bädden snart. Är galet trött efter en kass natt med skrik efter mat varannan timme… Suck