27 december 2016

Hej hej

Isabelle 0-2 år

Woop woop! Jag var på gymmet idag!💪🏼 Jacob jobbade hemifrån så direkt när Isabelle somnade vid 11 rusade jag (ehrm, tog bilen) till gymmet. Var lite pirrig innan, det var jag. Funderade mycket på hur det var man gjorde nu igen. Hur många reps? Vad för uppvärmning? Kände mig nervös, men det hade jag icke behövt. Det var som när man cyklar, när jag väl var på gymmet kändes det som att jag aldrig varit därifrån. 
 
Första gympasset sedan Isabelle kom (skäms lite)! Har ju varit på några pass och sånt där, men nu var det riktigt skönt att äntligen ha varit på gymmet. Tänkte på det när jag var där, att tusan vad svårt det måste vara att komma igång om man inte har vana av att träna. Om man inte vet hur och vad man ska göra på ett gym, när man bara känner sig dum. Bestämde för mig själv att jag ska ta med Isabelle och träna när hon blir äldre. Bra grej att ge sin kid tänker jag, vana att träna. Får vi hoppas att jag inte behöver hota med noll internet på typ en månad bara för att hon ska hänga på... 😁
 
Efter gymmet åkte jag en sväng till Mediamarkt och köpte ny extern hårddisk till mig och till Linda, hon var på G in till Göteborg för att få lite hjälp med sin dator. Så vi fixade dator, käkade mackor och sedan kom Agnes och Ida och de tre stannade för middag. Så himla mysigt! Här är kaos (japp, du kan få kalla oss för kaosfamiljen) i lägenheten men de hade överseende. Slutade med kittelattack på golvet och en naken Isabelle i soffan som undrade vad tusan vi höll på med. 
 
Igår var vi på julmiddag med alla vänner. Konstaterade när vi gick därifrån vid 21 att Isabelle tamigtusan är född till att kalasa. Från att vi kom klockan 17 till att vi gick där vid nio så var hon en jädra solstråle. Satt i sin stol och skrattade och gjorde sin nya grej- kasta upp händerna i luften och sedan vinka litegranna, och älskade helt klart att vara på kalas. Vår lilla unge, stoltare mamma går det inte att bli.
 
Nu: Godnatt! Har varit vaken alldeles för sent för många kvällar (skyller allt på walking dead, så. jävla. spännande) och behöver få lite sömn. Vi hörs!
Bilder från häromdagen när vi var och gungade i Slottsskogen. Hon älskar verkligen att gunga :)