Fredag, wohooo! Denna fredag sov Isabelle till klockan 11. Jag hade gärna joinat henne men jag fick kämpa mig upp klockan 8.30 för att förbereda för att mäklaren med fotograf skulle komma vid lunch.

Det var hiskeligt vad de verkar naniga i det Ahlströmska hemmet tänker du kanske nu, men vi spenderade kvällen och en bit in av natten på barnsjukhuset igen. Isabelles feber steg med en halv grad i timman i går kväll, så när jag ringde 1177 och förklarade läget med att hon äter penicillin och grejer sa de bara: Åk in!! Så det var två väldigt oroliga föräldrar och en kokvarm bebis med 39 i feber som åkte till Östra men där tog de det hela med lugn. Isabelles allmäntillstånd var ok och febern tydde bara på en annan infektion så hon testades för urinvägsinfektion (väldigt spännande att ta urinprov på liten bebis, jag satt med henne blöjlös i knät och Jacob var redo med en kopp medan vi pratade om vattenfall och porlande vatten 😜) men halterna för det var låga.

Fyra timmar tog det innan vi fick träffa läkaren, och vid det laget hade Isabelle fått febernedsättande och var på strålande humör så där satt vi och nästintill bad om ursäkt för att vi tog upp deras tid. Fan vad man alltid ska känna sig dum... men onekligen skönt att det inte var någon fara med Isabelle.

Så vidare till idag- jag har tvättat fönster och färska blommor och örter för prick klockan 12.20 kom Bjurfors med fotograf för att fota några bilder att ha på lägenheten när den läggs upp i deras På gång-register. Spännande! Vi har alltså inte köpt något annat ännu, bara förbereder oss för att det (förhoppningsvis inom kort!) kommer hända. Faaaaaast på den galna bostadsmarknaden som råder med så få objekt som kommer ut kommer vi väl få bo här till dödagar. #positivtjejhej

Nu: Förbereda middag för Carro & Hedda kommer hit, och idag får även männen haka på! Blir laxpasta och Settlers. En eminent kombo om du frågar mig.