29 september 2016

God kväll!

Isabelle 0-2 år

Imorse vände jag mig till Jacob och deklarerade att Isabelle och jag behöver bilen idag. Att vi är sjukt trötta på att hänga i lille lägenheten och områdena runtomkring. Sagt och gjort- vi lämnade Jacob på jobbet och åkte till öppna förskolan i Fjärås. Isabelle tittade på alla barnen som lekte och Ebbe såg till att hon hade nog med leksaker att leka med om man säger så. 
 
Efter detta åkte Sandra och jag till Tullen för lunch. Isabelle som inte var det minsta trött skötte sig mycket bra i barnstolen medan hon slängde ner bröd och annan underhållning som kom i hennes väg på golvet. När Ebbe vaknade var han brännhet och medtagen. Plutten! Feber, inte kul. 
 
Så jag åkte vidare till Kungsmässan och inhandlade livsviktiga grejer till flickebarnet (not, men ack så fina) och sedan en sväng till pappa. Pappa som är hemma med skadat muskelfäste. Du är bäst, pappa! 
 
Nu sover Jacob i soffan sedan minst en timme tillbaka. Isabelle sover hon med. Hon är inte glad på sina föräldrar för tillfället. Vi har slutat med att vagga till sömns, och det gillar inte fröken. Hon gillar det verkligen inte alls. Så det är mycket skrik och panik vid läggning, vi ligger där tätt, tätt intill medan hon vill så långt bort som möjligt alternativt slå ihjäl oss med sina små armar och ben. Känns i hjärtat när hon somnar så ledsen... men försöker verkligen hålla henne nära, visa att jag är där men hon blir bara vrålförbannad då. Och som vanligt blir hon sur när jag sjunger/stryker över huvudet. Vill ändock tro att hon älskar mig 😇
 
Har bakat små minimuffins till plutten som hon ska få imorgon. Tvättat två maskiner. Fixat köket. Älskar när man inte är sugen på soffan om kvällarna- enda sättet att få något gjort :) Minimuffinsarna hade i alla fall en ingredienslista helt i min smak:
  • 1 mosad banan
  • 2 ägg
  • Blåbär i botten av formarna
  • Swish in i ugnen tills de fått färg på 175 grader varmluft
Får återkomma imorgon om de går hem eller ej! Nu ska jag sova. God natt!