Fullt ös medvetslös, skanderades på Sivers väg såhär i juletider. 21 december hade vi kalas här hemma för min och Jacobs familj. 24e hade vi min familj här på jul. 25e hade vi den årliga julmiddagen med Jacobs alla vänner här hos oss, och den 26e firade vi jul med Jacobs familj här i vårt lille hus. 
 
Tanken kan ha slagit oss efter kalaset där den 21a att oj, vad tusan har vi planerat in nu?! Men det gick bra. Väldigt bra! Den 25e kom alla vännerna och vi beställde hem pizza. Pizza smakar aldrig så bra som när man aldrig mer vill se åt julmat :) Vi spelade julklappsspel och i år var det Isabelle, Malte och Elliot som stod för barnaskaran. 14 vuxna och 3 barn, undrar hur den siffran kommer se ut om några år?! Vi blir ju inte färre, om man säger så 😇
 
Den 26e kom Jacobs familj och det var också väldigt mysigt. Isabelle (och vi med för den delen!) fick superfina julklappar även denna dag, och vi käkade thai från Mhenam.
Jacob fick Need for speed till PS4, Isabelle hjälpte till att spela
 
Den 27e pustade vi ut och klappade oss på axeln att vi fixade det :) Men kul med fullt hus, tur att vi alla tre verkligen gillar att ha folk hemma!