Vi satt i bilen 07.30 idag. Besiktning av huset stod på schemat. Så det var vi, besiktningsman + en av de nuvarande ägarna av huset. Besiktningen gick strålande! När besiktningsmannen sammanfattade det hela efter att ha kollat precis allt invändigt, tak, vind och trädgård sa han: "Gratulerar till ett väldigt bra hus!" 
 
Känns förbannat bra. Isabelle var på sitt bästa humör och såg ut att trivas som fisken i vattnet i sitt framtida hus. Wille godkände trädgården när han sprang omkring och jag och Jacob bara stod där och bara... allt ni ser är vårt, våra barn. 
 
Nä. Kanske inte. Men vi var lite sentimentala och kramade om varandra både en och tio gånger medan vi stod i trädgården och drömde om grillkvällar och att Isabelle tultar omkring bland träd och buskar. Oerhört grym känsla att gå in i huset idag, att veta att det här är vårt. VÅRT! Helt otroligt!
 
Vi stannade i Fjärås, Isabelle, Wille och jag. Hälsade på Jenny och en halvkrasslig Bella som gick med oss upp och hämtade Agnes och Ida på skolan. Ida fick hålla Wille när vi gick genom Bräckaskolan och hon var så mallig! Sötnosen. Kidsen flockades runt henne och Wille.
 
Wille har spenderat större delen av dagen ute. Tänk om han kunde lagra såna här dagar och inte bli så förbannat uttråkad så fort han måste vara inne en stund igen. Typ som imorgon när han ska med Jacob till kontoret... 
 
Så sjukt tacksam över Jacob förresten! Han ställer upp, och har ställt upp från dag ett, och hjälper med Wille som att det även vore hans förstfödda (😬🙈). Tar morgonpromenaden, den avskyvärda kvällspromenaden (värsta som finns att gå ut och gå när man halvsomnat i soffan, trust me) och gör det för att han tycker det är kul. Jacob alltså... tänk vilken tur man kan ha. :)
 
Just det! Det viktigaste att dokumentera: Isabelle har tre nätter i rad sovit hela natten! Inte vaknat och velat ha flaskan, utan sovit sisådär 12 timmar i sträck. Hur sjukt?!?! Får tacka mamma där. Hon fick ofrivilligt ta fighten i fredagsnatt när flaskan spårade ur och pappa tog upp Isabelle fastän han inte skulle. Inte kul för dem, men vi är sjukt tacksamma. Är så himla utvilad MEN vill ändå gå och lägga mig typ nu. Kan inte få nog av att sova... 
 
Tjarå!
Vi var en sväng till lekplatsen vid kyrkan idag också.  Vad är det där för stor unge kanske du undrar? Det undrar jag med...