Yo.
 
Måndag och babyrytmik. En hel vecka har vi fått se Isabelles toklånga tunga (det är sant, den är sjukt lång) tack vare babyrytmiken och en sång om en groda där ledaren räcker ut tungan åt barnen. Isabelle har anammat, om man säger så. Räcker ut tungan åt allt och alla mest hela tiden :)
 
Efter babyrytmiken idag var vi en sväng hos doktorn. Tre månader sedan dubbelsidiga öroninflammationen så återbesök var på sin plats. Öronen såg bra ut! Och Isabelle smilade som vanligt upp sig för läkaren. Hon gillar att charma folk den lilla, till och med när de ska undersöka henne och hålla på och klämma och känna. Sedan gick vi en sväng och kollade på pingvinerna. Oklart vad Isabelle tyckte om dem just, hon tyckte det var minst lika spännande att titta på de andra barnen som var där. 
 
Nu håller Jacob på att lägga henne, så här sitter jag. Har hällt upp lite rödvin och funderar på att träna. Anar att det inte kommer bli av, men bättre att tänka på det än att inte tänka på det alls (?) tänker jag. Då kommer det ju bli av, om inte idag, så inom kort 😇
 
I lördags hade vi en toppendag! Alla dagar med strålande sol tenderar att bli toppen när man bor i detta just nu gråa land. Så vi utnyttjade dagen till max; grillade korv hos Sandra & Simon, släppte lös Ebbe och Isabelle* på lekplatsen uppe vid Fjärås kyrka för att sedan gå en sväng på Bräckan för att fota Sandras gravidmage:
 
 
 
Woop woop! Isabelle och jag fastnade också på bild!
 
Kvällen avslutades hos familjen Chettat där det var kalas för Bella som fyllde två i torsdags. Lördagen var verkligen toppen! Söndagen klättrade både jag och Jacob på väggarna och det jämngråa vädret ute tillsammans med ett duggregn exakt hela dagen gjorde inte saken bättre 😴
 
 
 
 
*Släppa lös och släppa lös... inte så att hon springer bort direkt. Isabelle rör sig ungefär lika snabbt som en sköldpadda när hon är påbylsad med overall och vantar. Men lika glad för det var hon och lekte i både sandlådan, gungan och rutschkanan!