Har jag blivit gammal? Ligger här i skuggan och tycker livet är härligt. Förr var det PRESSA, PRESSA, PRESSAAAAA som gällde fastän svetten rann ner i ögonen och man tyckte det var jobbigt som fan att vara så jävla varm. Nu ligger jag här i skuggan av ett olivträd och läser bok. Har det gött. Känns som att någon blåser på mig med blåslampa dock, så varmt är det. 42 grader mättes upp idag. Det är varmt som fan. 

Vi älskar dock fortfarande Grekland! Det är lite som rysk roulette att gå ut och äta med Isabelle bara. Om jag skulle be den lilla fröken stava till Tålamod hade hon kommit till T och sen glömt vad jag frågade och börjat på nästa äventyr. My gad. Hon är liksom inte nöjd, och GUDARNA SKA VETA hälsar Isabelle att det värsta på jorden är barnstolar. Man bara du är 15 månader, VART SKA DU SITTA DÅ?!?! Och hon bara svarar med ett: vet jag inte, lös det. 

Skitunge. 

Men grekisk mat är 🙌🏼. Jag gillar inte fetaost hemma, här får jag inte nog. Trevligt folk som hjälper oss muta lille barnet med kakor när hon vägrar sitta still på restaurangen också (hon som jobbade där bara, får hon äta kaka? Jag tänkte snabbt NEJ men sen bara, JA för i helvete, ge henne vad som helst bara vi får äta upp)

Fick bästa kommentaren av en kypare igår när jag och Jacob turades om att springa efter lilla fröken som skulle vinka på bilar och KATTA (här finns många katter och Ebbe säger katta så det har visst tagits efter här), han frågade hur gammal hon var och sa sedan: I got a 17 month old baby, so we're in it together. 

Så fint att jag ville börja gråta. 

Nejmenalltså hon är snäll också. Bara lite dåligt tålamod, lite för nyfiken för sitt eget bästa (hon drar liksom iväg och när vi ropar vänder hon sig om och vinkar och fortsätter sedan gå 😳) MEN en sak har vi gemensamt: vi älskar att bada. Hon flyter runt i det kristallklara havet här i sin flytring och älskar livet. Plockar stenar på stranden som hon lägger i sin lille spann. Leker med de andra småttingarna här (har fått en kompis som heter Kian som är 3 dagar äldre) 

Semester är fasiken det bästa som finns ändå. Ligga här i gräset i skuggan av träden med poolen på ena sidan och havet på andra, med en bebis som skrattar och leker och busar som aldrig förr... ja, det är inte dumt det.