23 november 2017

Hej!

Isabelle 0-2 år

Hujedamig, jag lever. 
 
I måndagskväll började huvudet bulta och jag svepte en fanta. Hjälpte inte, och jag som aldrig har huvudvärk började genast tänka tankar om havandeskapsförgiftning och annat som kan drabba lille bebisen i magen. Väl hemma bäddade jag ner mig, och febern kom smygande. Eller, den kastade sig väl på, kan man säga. Har pendlat mellan 39-40 grader i två dagar och det är först idag som jag är människa igen. Fy tusan! Samtidigt har Isabelle fått en svinkoppa igen och är hemma från förskolan så klart, vilket är härligt eftersom hon är världens i särklass roligaste unge att hänga med, men jag har inte riktigt klarat hennes energinivå. Så både tisdag och onsdag fick Jacob VAF (vård av flickvän) och UEB (underhåll av energiskt barn). Idag kunde vi skicka iväg honom till jobbet, men framåt lunch var jag helt färdig så Isabelle och jag somnade i två timmar. Sen var vi fit for fight för eftermiddagen också. 
 
Jahopp, så kan det gå tydligen. Är så sällan sjuk och ogillar att ta medicin i vanliga fall så att tvingas ta alvedon nu med bebis i magen för att tvinga ner febern... det kändes inte okej. Men var ett måste, för även med alvedon fick jag inte febern lägre än 39. 
 
Men nu ser vi ljuset i tunneln här på Sivers väg! Imorgon är det fredag och helgen vi har framför oss är fullspäckad. Svärfar fyller 70 och det ska firas på restaurang på lördag, och på söndag ska jag på chokladfrukost på Skårs gård med ingen mindre än... TINASAN! Som jag längtar. 
 
Några bilder från i måndags när allt var frid och fröjd, förutom Isabelles koppa då. Det var en väldigt fin dag!