Imorse. Sam vaknade klockan 07.20, kvar låg Isabelle i sängen och sov. Hon kom in till oss vid 03, då sov Sam redan jämte mig (och han sov förbannat bra, mot föregående nätter när jag envisats med att han ska sova i sin säng) så jag lade Isabelle vid sidan av honom och sedan sov vi alla vidare. När Sam vaknade gick jag ner med honom till Jacob (hey! han skulle ju ändå upp och jobba) och drog mig lite till jämte Isabelle som inte verkade redo att vakna. Strax efter 8.30 tänkte jag att nu får jag väcka henne, så Sam och jag gick upp och då vaknade lilla prinsessan. Och det första hon gjorde var att spricka upp i värsta leendet, ta ut nappen och fullkomligt omfamna Sam. Hon verkligen höll om honom, och han bara låg där och njöt. Mina ögon tårades och när hon sedan omfamnade mig och viskade "äkkar dig, mamma" (det här är helt SANT!) så fick jag torka en tår. HERREGUD, vem är hon?!?! Världens gosigaste unge. 
 
Nytt för Sam är att han har börjat använda rösten till annat än att bara vråla. Han har ett sömnläte nu, och pratar och tjuter mest hela dagarna. Otroligt gulligt. Isabelle har gått vidare från TamTam till att kalla Sam för Tammen. Så nu kallar jag honom Sammen och hon Tammen. Kärt barn har många namn, gissar på att Sam kommer få en hel drös andra än just hans namn 😇
 
Fredag igen. Sista veckan som jag var mammaledig med min bästis då hon börjar jobba på måndag. Helt sjukt! Har så himla mycket vant mig vid att hon är hemma och kommer antagligen fortsätta ringa henne i tid och otid även när hon börjat jobba för att min hjärna vägrar ta in det faktum att hon lämnar denna eran för en annan. 
Vi åkte till Varberg i onsdags med våra 4 barn och gick på leklandet där. Vi var själva bland rutschkanor och klätteranordningar och kidsen lekte på. När vi skulle åka hem bytte vi barn, så Isabelle åkte med Ebbe och Sandra (HERREGUD vad hon har tjatat om att åka Ebbes bil sedan vi gjorde det när vi var inne på bio) och Svante med mig och Sam. Svante drog nitlotten tyvärr, men som tur var hade han hunnit somna innan mistluren även kallad TAMTAM drog igång med sitt öronbedövande missnöje över att sitta i babyskyddet. Han ogillar det verkligen just nu, längtar tills vi kan byta stol och förhoppningsvis klara oss ur den här fasen med hörseln i behåll.
 
Annat som har grejats med i denna veckan är att jag ringde hit förstärkning i form av OrganisationsGurun (min mamma) för att ta ett grepp om garderoberna i lekrummet här hemma. Mamma kläckte som vanligt grymmaste idén och vi tog bort den ena garderobsdörren och gjorde en koja längst ner i den. Blev så fint! Och Isabelle älskar det. 
Isabelle var på förskolan tisdag och torsdag och det känns väldigt gott i hjärtat att hon är överlycklig när hon kommer dit, och överlycklig när vi kommer och hämtar henne. "MammaTaaaaaaaam" skriker hon och rusar och kramar oss för att sedan leva rövare och busa som den värste. På morgonen när vi lämnar är det noga att Sam först får två pussar och sedan jag, sedan en kram till Sam och en till mig. Det ryms orimligt mycket kärlek i den där lilla kroppen alltså. 
 
Naj, nu är det dags att lägga sig på soffan. Gött med helg!