Jahopp. Då befinner jag mig på den andra sidan. Har lämnat 20-talet bakom mig och benämner mig numera som vuxen. Ser fram emot detta måste jag säga! Känner på mig att jag nu under min tid på 30-talet kommer landa i mig själv, inte vara så jäkla konflikträdd, inte ifrågasätta mig själv och min person och vara lite mer jäkla självsäker. Det är nu det händer, det har jag bestämt!
 
Boom på den.
 
Min 30årsdag blev en himla bra födelsedag. Jag trodde att allt firande var över efter grymmehelgen som mina tjejkompisar fixade, men icke! På onsdagen när jag skulle beställa all mat från Maxi skickar Jacob ett sms.
"Du behöver inte beställa mat till fredag eller lördag"
"Ska du dra igång det där igen?!" blev mitt svar och DIREKT började jag fundera på vad tusan som ska hända nu. Men jag är inte den som är den, så efter min lilla miss inför det senaste firandet så ändrade jag min strategi till att leva efter mottot go with the flow. Så jag spekulerade NOLL trots att jag en dag åt lunch med min pappa som fullkomligt hoppade upp och ner på sin stol i sin vilja att VILJA berätta något. Jag noterade att det är honom jag ska gå på nästa gång något hemligt bakas ihop, men drog inte ur honom någonting. Tänkte att sån är inte jag.
 
Längre. 😂
 
Vi skulle åka iväg tidigt på fredagmorgon sa Jacob så vi packade och fixade på torsdagen (Jacobs födelsedag) (som föll lite i skuggan av min dag kan man väl säga) men trots att vi skulle sitta i bilen 07.15 så kom Jacob och kidsen in och sjöng för mig. Jacob gav mig ett kuvert med ett kort med massor av fina ord, och meningen "i april/maj ska vi resa dit hon sjunger i låten" också drog han på en låt som dundrade ur vårt högtalarsystem. Det var den akustiska versionen av låten så jag visste inte direkt, men när jag hörde "If I can make it here, I can make it anywhere" så började jag gråta och vrålade NEW YORK och höll på att svimma. Vi ska åka till New York!!!! Fatta vilken dröm!!! Herregud, om jag älskade Jacob helt galet mycket innan så älskade jag honom ännu lite mer där och då. 
 
Klockan 07.20 satt vi i bilen (bra jobbat ändå) och åkte mot Göteborg. Jag hade redan mina aningar (läs var helt hundra bergsäker typ) och när vi svängde in på Stena Line terminalen i Göteborg utropade jag ett JAG VISSTE DET och airfiveade mig själv, vi skulle åka till The reef. När vi gick in i avgångshallen bröt det ut ett JA MÅ HON LEVA och där stod hela min familj med mamma, pappa, alla systrar och barn och sjöng. Sedan var det fullt ös. Barnen hade livets tur över till Danmark på båten, och The Reef var så mycket över förväntan! Superfint badland och perfekt för vår familj med barn i så många åldrar. Vi käkade middag på kvällen och tusan vad tacksam jag är över min familj.  Tusen miljoner tack för att ni fixade en toppenfödelsedag för mig, tack till Jacob som lyckades smussla med ännu en överraskning och välkommen till 30+ till mig själv.
Det kommer bli bra, det känner jag på mig.