Aaaaah, livet <3
 
Humörmässigt går det lite upp-och-ner, men vad tusan. Det händer mycket i min lille kropp, mina bröst till exempel går igenom mjölkstas deluxe och har vuxit till E-kupa ungefär. Kul att få testa på sillisar, fast satan vad det spänner och gör ont. Lilleman hade gått ner lite för mycket när han vägdes in på 48 timmars kontrollen i måndags (en dag sent för den skarpsynte, således 72 timmars kontroll) men när vi var där och vägde igen i onsdags hade han gått upp 230 gram. Mjölken (och mjölkstasen) rann till i måndags så nu kan man säga att här finns food till bebis! Minst sagt. Herregud. 
 
Idag har vi haft en härlig dag på Sivers väg. Solen sken trots att den enligt vädret inte skulle det, så när barnen sov i vagnen ute så grejade vi. Jag städade i växthuset och gjorde det redo för mina sticklingar jag odlar med kärlek här inne, och Jacob röjde i garaget. Villalivet! Så här långt älskar vi dig. Låt bara isvindarna lämna vårt land snart... fick väcka Isabelle vid 15.30 och då gick vi in och drack kaffe och åt bulle. Kändes sjukt vuxet på något vis! Sitta i köket och fika, bara vi. 
 
Sam har sovit i princip hela dagen. Han sov toppen inatt också, så det händer mycket i hans lille kropp också. Sam och jag sover i gästrummet på nedervåningen för tillfället, så vi inte stör Isabelle på natten. Så förbannad han blir när man byter blöja... harregud. Helt vansinnig. Nåväl, han sover jämte mig i sängen och varje gång jag vaknade hade jag lagt mig lite närmare kanten men Sam låg fortfarande lika nära mig. Är det något inbyggt bebisar har?! Att knö ut sina föräldrar ur sängen? Helt sjukt att någon så liten kan förfölja sin mamma på det viset :)
 
Isabelle älskar verkligen sin lillebror. Helt spontant kryper hon upp när vi ammar i soffan och kramar och pussar på honom. Aaaaaaah så mycket kärlek här nu! Bebisbubblan, stanna för alltid är du snäll!
Han fick sitt första bad idag! Åh, mysigt! tänker kanske du. Nä. Han diggade det inte alls. Skrek i tokpanik som att slutet var nära. Fick snabbt halat upp honom igen, han förstod inte alls att njuta av badet. Isabelle som var lika taggad som mig på att bada lillebror sprang ut från toaletten med händerna för öronen... lindade snabbt in honom i en handduk och höll honom nära, nära och han hämnades hela situationen genom att göra nummer 2 innan han hunnit få på sig blöjan. Tack för den!
Där ligger han nu. Jag blev helt slut här på kvällskvisten så Isabelle, Sam och jag kollade Shrek 2 på Netflix. Sam sov dock hela filmen på mitt bröst, och nu susar han vidare där. Mina barn... som jag älskar dem <3