En liten häxa

Isabelle och jag fick feeling igår. Hade ärligt talat inte koll på att det var den 31 och att det var Halloween, så när Agnes och Ida dök upp utklädda till spöken utanför vårt köksfönster blev jag minst sagt förvånad. De skulle gå Bus eller godis med en kompis, och som tur var hade vi en påse popcorn hemma som vi snabbt fick hällt upp i en skål för alla utklädda kids som skulle våga sig hit till oss. 
 
Linda och tjejerna drod vidare, och Isabelle sprang och hämtade sin lysande pumpastav hon fått av Jenny på Olivers kalas. "Vill du också klä ut dig?" frågade jag och Isabelle blev eld och lågor. Mamma hade ju hittat en häxkostym till Isabelle när vi var i Ullared, så vi drog på den, målade Spöket Laban på ena kinden och en spindel på andra kinden. Lite läppstift + kajal och tadaaaaa! Hon var förvandlad till den sötaste häxan jag sett typ.
"Här är Löbet Laban och här är pindel", berättade hon och pekade på sina kinder :)
 
Vi gick ut till några grannhus och Isabelle var så taggad. Knackade på, backade lite och när de öppnade... "Bus eller doooodis!" ropade hon och jämte satt jag och var så stolt över min lilla att jag höll på att spricka. Efter en liten incident vid ett av husen (de öppnade inte direkt så jag sa till Isabelle att knacka igen varpå hon går fram och drar i dörrhandtaget och jag säger "neeeeej". Behöver jag säga att hon blev väldigt förlägen och skamsen? Lilla hjärtat) så åkte vi iväg med bilen istället. Isabelle satt och moffade godiset hon fått och jag styrde hem till familjen Chettat där vi knackade på och frågade efter mer doodis. Sen fick jag ett infall och drog med mig flickebarnet in till Kungsbacka fastän klockan var läggdags, jag sjöng BabyShark på högsta volym hela vägen in för att hon inte skulle somna och sedan plingade vi på hos mormor och morfar och fick ännu lite mer godis. Tog på pyjamas och sånt där och när vi körde hemåt sa Isabelle "Nu vill jag sova, mamma." Gört, sa jag, och hon somnade direkt. 
 
Note to self: Nästa år ska vi fasiken gå all in för Halloween 💪🏼
Jenny

Hon va så fin lilla Isabelle! O nästa år ärva också på att klä ut oss o ha roligt! 🎃🎉👻🧛🏻‍♂️🧙🏻‍♀️