Höstlov!

Det är höstlov! Och jag tackar högre makter att jag har en syster som känner lika hårt att det måste hittas på grejer varje dag som jag gör 😅
 
I tisdags promenerade vi upp till stallet (notera att vi hade varsin barnvagn, Bella hade med sig sin dockvagn och stundvis bar jag även Isabelles spark eftersom hon skulle gå jämte Bella med hennes dockvagn, så klart. Man måste ju ha det som alla andra har) med alla våra barn och hämtade Agnes & Ida när de var klara med sitt ridläger, efteråt gick vi till tennisbanan som ligger vid stora slingan och barnen underhöll sig. Jag busade med Isabelle och Bella och fick plötsligt ont i ryggen, vilket senare på kvällen skulle sluta i RYGGSKOTT! Vem är jag, och hur gammal är jag egentligen? Och SATAN I GATAN vad ont det gör i ryggen. Kunde inte gå efter att jag legat på soffan där på kvällen, kunde liksom inte ställa mig upp, och på natten när jag skulle ta mig ur sängen för att göra flaska till skrikande Sam var jag sjukt nära på att svimma. Och spy. Så Jacob fick rusa upp och ge flaska till Sam och vatten till mig som satt helt kallsvettig på en stol utanför vårt sovrum 😳 Sjukt läskigt. 

Nåväl! Igår åkte vi in till Världskulturmuseét i Göteborg, det kan jag verkligen rekommendera! Deras utställning Tillsammans roade barnen i flera timmar, och var dessutom gratis 👍🏼 
 
Idag! Idag var ännu en dag då jag kände att YES! Vi kunde visst få ett barn som kan somna bara sådär. Sam var så himla trött klockan 11, jag försökte få i honom lite lunch utan framgång (han brukar ju vanligtvis somna vid 9-10) så jag tog på honom allt han behövde, gav honom en flaska och packade ner honom i vagnen, eftersom vi skulle ge oss iväg medan han sov. När han druckit upp ersättningen ställde jag honom på altanen utanför köksdörren och då... somnade han. Bara sådär. Alltså, hade det varit Isabelle 7 månader hade jag fått vagga, promenera femtioåtta varv runt kvarteret och när hon väl somnat hade jag FÖR GUDS SKULL inte kunnat stanna vagnen, för då hade hon DIR slått upp sina blå. Föredrar Sams vis, det gör jag. 
I alla fall, efter att även Isabelle och jag ätit lunch gick vi iväg och mötte upp familjen Chettat och promenerade upp till Naturum på Bräckan. Barnen cyklade (inte Isabelle hela vägen, men ändå!) de ca 4 (kanske till och med 5?) km det är upp dit, väl där väntade fika och måla djurtassar som de ordnade med där idag. Lek vid vattenleken och sedan cykla hemåt igen.
 
I helgen lämnar Jacob oss för jobb i Stockholm, jag har fixat så att vi inte är ensamma en sekund av tiden han är borta 🤗 Imorgon kommer Lina och sover över, och på lördag kommer Linda och tjejerna. Och Wille är här med! Han kom ikväll och stannar till nästa torsdag. Så härligt att ha honom här.
 
Nu- gå och lägga mig så jag får fortsätta läsa min bok jag håller på att läsa. Den är så jäkla bra skriven! Läser om och läser om meningar som är så vansinnigt välskrivna och vackra... Vera, av Anne Swärd. Tips!