God fortsättning!

Men hej 2019! Nytt år och vi är på väg ut från sjukdimman som legat riktigt jäkla tät här hemma de senaste veckorna. Det började med Isabelle. Hon spydde på juldagen vilket lika gärna kunde ha att göra med att hon åt noll mat på julafton och bara godis, men sedan spydde hon upp frukosten också så då insåg vi att magsjukan var här. Ve och freakin fasa! Men, det blev en mild variant för IsabellePelle. Hon spydde inte mer, så juldagens planer gick av stapeln på annandagen istället då min familj kom hit för att fira julafton (på egen risk, men alla kom ändå 😬)
 
Sedan var det Jacobs tur att få någon form av influensa. Ont i kroppen, förkyld, feber... inställda planer IGEN med våra Varbergskompisar och en liten Sam som blev magsjuk även han... my gad vad många blöjor vi bytt de senaste dagarna. Han har dock varit hur pigg och glad som helst, otroligt hur barn hanterar sjukdomar alltså. En annan hade ju legat däckad vid toalettstolen.
 
Så nyår blev också inställt då Jacob med fick ont i magen och Sam fortfarande var dålig. Då var det bara jag kvar och jag har känt mig som en tickande bomb dessa dagar men jag verkar ha klarat mig 🙌🏼 På nyår lagade vi ändå det vi planerat att fixa, Isabelle fick tända tomtebloss, vi blandade drinkar och dansade in det nya året vid 20 då Isabelle var nanig :) Jacob och jag skålade i skumpa vid tolvslaget och diskuterade vårt 2018. Att vi nu är fyra i familjen, att vi bor i vårt fina hus, att hans företag går riktigt jäkla bra, att vi alla fått vara friska. Så mycket att vara tacksamma för.
 
Nyårsdagen spenderade Isabelle och jag i stallet med Linda och tjejerna. Isabelle red på hästarna och tyckte livet var toppen, det är verkligen en speciell känsla att vara i stallet. Igår drog vi och badade i simhallen, bara Isabelle och jag. Så mysigt att spendera tid med bara henne! Nu när Jacob ändå varit hemma och Sam sover sina tre timmar mitt på dagen så har vi dragit iväg.
 
Igårkväll firade vi att alla sjukdomar är över för den här gången med att åka till Pinchos hela familjen. Var faktiskt över förväntan bra mat! Och Isabelle tyckte det hela var väldigt kul, få dricka drink och äta smårätter passade lilla fröken väldigt bra :) Blev på riktigt helt tårögd när vi satt på restaurangen, att jag var där med min familj liksom. Så jäkla stort ❤️
 
Mobilbilder från de senaste dagarna!
Vi har hängt med vår bästis Lina. Ena dagen fikade vi på Kungsmässan, efteråt skulle Isabelle och jag handla mat inför nyår men då tar världens bästa Lina Isabelle vid handen så gick de till leksaksaffären medan jag handlade. Alltså, alla småbarnsmammor där ute borde ha en Lina vid sin sida! Dagen därpå åkte vi in till Kungsbacka igen så gick vi tre och lekte på en lekplats. Isabelle var inte i sitt esse men det var en tokfin dag (men askallt) så vi var glada ändå. Typ.
Stallet x 2! Tack för att vi får hänga med er däruppe, syrran!
Startade en omröstning på Instastory och kände att jag gillar 63% av mina följare mer än övriga. 🙈
Nyår! Paraplydrinkar, tomtebloss och huvudbonader. Det blev en bra nyår trots allt :) (hehe, när vi blandade drinken raljerade jag till Isabelle att aaaaaallt blir gott när man blandar (jag är ju blandarnas mästare) varpå hon springer och hämtar havremjölken att ha i sin juicebaserade drink... ehrm, tog tillbaka mina ord illa kvickt)