Semestern fortsätter och vi kom oväntat fort in i semesterlunket. Vi liksom tar dagarna precis som de kommer och bara har det gött.
 
Jacob, aka hustomten, har förstås hållt sig sysselsatt i trädgården. Häromdagen slipade han altanen ("inga fler stickor nu mamma!" deklarerade Isabelle glatt) och varenda träd och buske har fått sig en omgång av häcksaxen. I växthuset (min domän!) kommer det tomater i drivor och Sam går glatt därinne varje dag och plockar tomater som han sedan kastar på gräsmattan.
 
🤬
 
Sam var sjuk i förra veckan. Fick tokhög feber och dreglade som en tok. Tänder, tänkte vi men kunde inte se några som sprack upp, men krasslig var han. Och när Sam är krasslig vill han sova hos mamma och pappa. Enda gången han överväger det, då han vill att det ska vara kolsvart + tyst när han sover. Men en av nätterna sov vi alla 4 i vår säng (jesus vad det inte är mysigt), jag och Jacob hade ungefär 7,5 cm var på varsin ände medan Isabelle och Sam låg tvärsöver resten av sängen. Sam vaknade och drack välling ungefär varje timme (😴) och när han somnat om och jag slumrat till började han illvråla igen. Jag rycker till och tittar dit, då är det Isabelle som ligger vaken och stryker Sam över huvudet. JAG DÖR LITE VAD GULLIGT! Sam däremot var skitsur över att någon klappade på honom, medan Isabelle hyssade och viskade "stackars Tamme." Vi har gjort nåt rätt, tänkte jag och somnade ANTAGLIGEN med ett litet leende på läpparna. 
 
En annan dag precis i början på semestern var det regnigt och ALLA vet vad man gör en regnig dag: man kollar film. Så när Sam sov i vagnen kröp övriga familjen upp i soffan och kollade Coco. Alltså, mot slutet låg jag och grät och snyftade så att jag kände mig tvungen att belysa detta till Isabelle så hon inte skulle bli rädd när hon såg mig gråta. "Jag är ledsen för att det är så fint", snyftade jag fram och Isabelle tittade storögt på mig. Då hör vi från Jacobs hörn av soffan: "Jag med!" och när vi tittar dit sitter han med och gråter som ett litet barn. Bra jobbat Disney. Här ska även läggas till att Isabelle rundade av det hela med att utbrista "Han är hemma nu <3" vilket fick oss att gråta ännu mer. Fina unge. 
 
Vad har mer hänt på semestern så här långt? Får bli en punktlista på det jag kommer på:
- Middag och bad vid Barnsjön (bästa stället när man har barn!)
- Middag på Bao med Lina som resulterade i sjukt mycket bubbel och kärlek utan dess like (man vet att man var full om man hittar artistiska bilder på sina ben från när man gick från bussen hem på kvällen) (ska jag tillägga att det var 22.48 bussen?!) (ni fattar, vi gjorde det bästa av den korta tiden vi hade tillsammans)
- Poolhäng hos familjen Chettat
- En tur till Varberg med familjen Ahlström
- Freja & Cornelia har sovit över, tills Isabelles enorma lycka. Gud, när de skulle sova var Isabelle så uppspelt över att Freja & Cornelia låg i hennes säng att det slutade med att Isabelle fick gå och lägga sig i vår. Men världens snällaste 7-åringar är de där två i alla fall! 
- Grill hos Sandra & Simon
- Sett 3:e säsongen av Stranger things <3
- Strandhäng i Onsala & i Lygnevi
- Slipning av altan och konstaterande att vi älskar vårt hus
 
Jamen lite så. Imorgon drar jag och barnen till Bohuslän och på lördag är det dags för Österlen. Från inget planerat överhuvudtaget till något varje dag. Men jag gillart :)