Isabelle är så himla rolig nu! Nytt för nu är att hon har börjat fråga mig saker. Som förut när vi satt och målade med vattenfärg, då frågade hon mig: "Vilken är din favoritfärg, mamma?"
Eller: "Vad tycker du om, mamma?" 
Hon har liksom vidgat sitt perspektiv och förstått att andra också känner saker. 
 
Hennes nya favoritlåt är Habibi med DollyStyle (gud, hjälp mig) MEN jag höll på att bryta ihop idag i bilen när hon satt och diggade till den, lutade sig över mot Sam och frågade honom:
"Tamme, gillar du den här låten- bebi?"
FÖR ATT FÖRSTÅ varför detta var roligt så hör Isabelle att de sjunger Bebi iställer för Habibi. När hon vill höra den ber hon om Bebi-låten (det tog mig ett litet tag att klura ut) OCH SAM ÄR JU EN BEBIS. Så enligt Isabelle är det Sams låt. Dör sötdöden.
 
Vi läser alltid bok innan hon ska somna. En lång och en kort om vi får bestämma, saga efter saga efter saga om Isabelle får bestämma, så det brukar bli 3 sagor. När hon frågar efter den tredje brukar jag sucka och säga, okej, men då är det den sista! Då har hon börjat svara:
"Okej mamma, jag lovar det."
 
Det är verkligen LIVET att få följa denna lilla tjej! Skrattar så mycket med henne på en dag va, livets tjej, det är hon.